logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Schemat do Canon LBP-660. Poglądowy, od strony trybów.

starter55 22 Lut 2006 20:56 1533 6
REKLAMA
  • #1 2335517
    starter55
    Poziom 24  
    Ocena: 103
    Witam
    Potrzebuje schemat poglądowy od strony trybów do takiej drukarki laserowej.
    Problemem jest to ze został zagubiony jeden tryb (co prawda dorobiłem inny) i drukarka nie pobiera papieru do wydruku.
    Dziekuje.
  • REKLAMA
  • #2 2336989
    Alcedo
    Poziom 23  
    Ocena: 22
    Pobierz schemat do HP LJ5L/6L
    to jest mechanicznie praktycznie to samo
    a że nie pobiera papieru to może byc separator papieru jeśli jeszcze nie wymieniłeś
    Pozdrawiam
    Piotr
  • REKLAMA
  • #3 2338752
    wladek83
    Poziom 32  
    Ocena: 104
    Jak nie bierze papieru to rolka - wytrzyj porządnie wilgotną szmatką i powinno pomóc . Wymiana separatora pomaga na pobieranie przez drukarkę kilku kartek .

Pzdr.

Ooops...
    Przepraszam , nie doczytałem o dorobionym trybie ...
  • #4 2339072
    starter55
    Poziom 24  
    I mam dalej PROBLEM
    Wiem czego szukać ale nie wiem gdzie to znależć :cry:
    Szukam w goglach już dobrą godzine i nic
    Czy któryś z userów dysponuje takim schematem?
    :arrow: HP LJ5L
    :arrow: HP LJ6L
    :arrow: Canon LBP-660
  • REKLAMA
  • Pomocny post
    #5 2339693
    wladek83
    Poziom 32  
    Ocena: 104
    Masz tu : http://www.eserviceinfo.com/downloadsm/19866/HP_LaserJet%205L%206L.html . Ściągasz wszystkie 4 pliki oznaczone jaki Multipart : 0 ,1 ,2 ,3 . Klikasz w np. 0 , potem w napis "Download >> To download the file, please, click here ! << Download" i zapisujesz na dysk . I tak dalej . Polecam tę stronę również innym ... .

Pzdr.

I tu : http://www.eserviceinfo.com/downloadsm/16752/HP_Laserjet%206l.html .
  • #6 2339816
    cygan18
    Poziom 12  
    Ocena: 6
    sprawdz czujnik papieru czy jest ok, i sprawdz czy rolka pruboje zaciągnąć papier
  • REKLAMA
  • #7 2339986
    starter55
    Poziom 24  
    Zgadzam sie bardzo dobra strona
    Problem tylko w tym ze jak szukałem tego tam to nie znalazłem fakt ze przez SEARCH moze akurat coś nie zatrybiło.
    wladek83 Pomogłeś :D

Dziekuje bardzo za wszystkie sugestie związane z tematem

Podsumowanie tematu

LABEL_AI_GENERATED
Użytkownik poszukuje schematu poglądowego od strony trybów do drukarki laserowej Canon LBP-660, ponieważ utracił jeden tryb, co powoduje problem z pobieraniem papieru. W odpowiedziach zasugerowano wykorzystanie schematów do drukarek HP LaserJet 5L i 6L, które są mechanicznie podobne do Canon LBP-660. Wskazano na możliwe przyczyny problemu, takie jak zużyta rolka pobierająca papier lub separator papieru, które mogą wymagać czyszczenia lub wymiany. Podkreślono również konieczność sprawdzenia czujnika papieru oraz działania rolki pobierającej. Udostępniono linki do stron z dokumentacją serwisową HP LJ5L/6L, które mogą pomóc w znalezieniu potrzebnego schematu. Autor potwierdził, że dzięki tym wskazówkom udało mu się znaleźć potrzebne materiały i podziękował za pomoc.
Podsumowanie AI na podstawie dyskusji. Może zawierać błędy.
REKLAMA