Interesant zobacz :
Casper96 napisał: ja wiem ze te athlony z + mają obnizenie i to dosc spore...
chyba jednak zauwazylem tego plusika.
tak dal sprostowania to moj komputer sie zawiesza a nie restartuje.
zasilacz atx 2.03 (P4) Codegen 300W model 300x (jak juz wspomnialem wczesniej mialem inny [model 300x1] reszta paramterow ta sama.
grafika geforce 2 mx chyba 64mb nie jestem pewien
2 kosci ddr po 128mb
2 dyski twarde jeden samsung drugi segate oba po 80GB wczesniej mialem tylko tego segate ale problem pozostal jak dolozylem tego drugiego
2 napedy jeden lg 52x drugi nagrywarka lite on + stacja dyskiteek standardowa.plta glowna K7SPA elitegroup nie wiem czy to to ale to jest duzymi literami na niej napisane. Dźwięk zintegrowany na plycie nie wiem jaki.
w tej chwili chodzi na 133/133 wlasnie przelaczylem, kidy wlaczylem temp procesora byla 44st a plyty 21 po 30 minutach pracy temp procesora jest 49 a plyty gł 24 podejrzewam ze sie nei dlugo zatnie wiec bede sledzil jakei sa temperatury i podam jaka yla w trakcie zwiechy. a co do wyciagania i czyszczenia podzespolow to robilemto umim to robic ale to i tak nic nie dalo, w tm everascie widac ze chodzi na 1533 nie wiem jak jest na tych parametrach kiedy sie nie zawisza jak sprawdze to podam. wem ze przy rozruchu widnieje 1.8 ghz a na tych mniejszych 1.15
Dodano po 8 [minuty]:
chodzi na obrotach 49-50 st. a w stresie niewiem, ja musze spadac wiec jutro zrobie testy, a wy mi obadajcie sprzęt