logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Jak znaleźć kod do uniwersalnego pilota dla telewizora KITT?

myslii 24 Lut 2006 19:24 1980 7
REKLAMA
  • #1 2343404
    myslii
    Poziom 2  
    Kupiłem pilot (uniwersalny) do telwizora musze wpisać kod a by działał ale na liście z tymi kodami nie ma czegoś takiego jak KITT. Gdzie znaleść taki numer.
  • REKLAMA
  • #2 2343426
    Piotr Popiołkiewicz
    Poziom 19  
    Ocena: 4
    Cześć.
    Bądź łaskaw wyjaśnić co to jest ten KITT?
    Może napisz coś więcej o tym TV , jakiś numer czy chassis .
    Pozdrawiam Piotr
  • REKLAMA
  • #3 2343450
    myslii
    Poziom 2  
    Więc jest to model telewizora: KITT ck-5012z
    poza moim nigdy się z takim nie spotkałem.:?:
  • REKLAMA
  • #4 2343540
    Piotr Popiołkiewicz
    Poziom 19  
    Ocena: 4
    Powiem strzeże ja też się nie spotkałem z taką marką TV . Może źle przeczytałeś i jest ITT a nie KITT.
    A poza tym opisz rodzaj "cyfrówki" , znaczy jak wyglądają numerki kanałów i to w jaki sposób reguluje się główne parametry obrazu. Opisz co widzisz na ekranie. Lub zajrzyj do środka TV i spisz typ procesora.
    Pozdrawiam Piotr
  • REKLAMA
  • #5 2343585
    myslii
    Poziom 2  
    to jet niemiecki dość stare telewizor na pewno KITT a nr procesora jest nie do odczytania. ogólnie na nim jest niewiele informacji rzadnych podpisów niema:| sprubuje jutro wpaść z nim do specjalisty i zapytać. Dzięki.
  • #6 2343596
    rtvszajda
    Poziom 27  
    Ocena: 12
    Witam.
    CK-5012Z jest to model Samsunga, spróbuj wpisać kod.obsługujący taki model.
  • #7 2344113
    Tady1
    Poziom 25  
    Ocena: 21
    Jest taki telewizor KITT, a ja zawsze ręcznie szukam kodu i to jest chyba lepsze, niż kolejne wystukiwanie sekwencji cyfr.

Podsumowanie tematu

✨ Użytkownik posiada uniwersalny pilot do telewizora model KITT CK-5012Z i potrzebuje kodu do jego zaprogramowania. W dyskusji pojawiła się sugestia, że marka KITT może być błędnie odczytana i chodzić o ITT, jednak autor potwierdził, że jest to niemiecki, starszy model telewizora KITT, z ograniczonymi oznaczeniami i trudnym do odczytania numerem procesora. Jeden z uczestników wskazał, że model CK-5012Z jest przypisywany do Samsunga, co sugeruje wypróbowanie kodów do pilotów Samsung. Inna porada dotyczy ręcznego wyszukiwania kodu zamiast wpisywania sekwencji. Wskazano także pilot zamienny COM3407 oparty na układzie SAA1250 oraz możliwość użycia kodów od marki GoldStar. Autor planuje skonsultować się ze specjalistą w celu uzyskania dalszej pomocy.
Wygenerowane przez model językowy.
REKLAMA