Kupiłem pilot (uniwersalny) do telwizora musze wpisać kod a by działał ale na liście z tymi kodami nie ma czegoś takiego jak KITT. Gdzie znaleść taki numer.
Powiem strzeże ja też się nie spotkałem z taką marką TV . Może źle przeczytałeś i jest ITT a nie KITT.
A poza tym opisz rodzaj "cyfrówki" , znaczy jak wyglądają numerki kanałów i to w jaki sposób reguluje się główne parametry obrazu. Opisz co widzisz na ekranie. Lub zajrzyj do środka TV i spisz typ procesora.
Pozdrawiam Piotr
to jet niemiecki dość stare telewizor na pewno KITT a nr procesora jest nie do odczytania. ogólnie na nim jest niewiele informacji rzadnych podpisów niema:| sprubuje jutro wpaść z nim do specjalisty i zapytać. Dzięki.
✨ Użytkownik posiada uniwersalny pilot do telewizora model KITT CK-5012Z i potrzebuje kodu do jego zaprogramowania. W dyskusji pojawiła się sugestia, że marka KITT może być błędnie odczytana i chodzić o ITT, jednak autor potwierdził, że jest to niemiecki, starszy model telewizora KITT, z ograniczonymi oznaczeniami i trudnym do odczytania numerem procesora. Jeden z uczestników wskazał, że model CK-5012Z jest przypisywany do Samsunga, co sugeruje wypróbowanie kodów do pilotów Samsung. Inna porada dotyczy ręcznego wyszukiwania kodu zamiast wpisywania sekwencji. Wskazano także pilot zamienny COM3407 oparty na układzie SAA1250 oraz możliwość użycia kodów od marki GoldStar. Autor planuje skonsultować się ze specjalistą w celu uzyskania dalszej pomocy. Wygenerowane przez model językowy.