logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Avast czy kaspersky? Który program jest lepszy? Spyware.

sonny 25 Lut 2006 12:38 2401 7
REKLAMA
  • #1 2345722
    sonny
    Poziom 16  
    Ocena: 8
    Witam!
    Który Anty Vir jest waszym zdaniem lepszy? A szczególnie zależy mi żeby nieprzepuszczał Spyware.
  • REKLAMA
  • #2 2345784
    Talibanczyk
    Warunkowo odblokowany
    Ocena: 75
    Ja osobiscie mam innego antyvira < a dokładnie świętą 3-ce",ktora sie sprawdza w 100 % www.freeav.com , www.zonelabs.com , www.lavasoft.com

POLECAM !!! - pozdrawiam

Dodano po 3 [minuty]:

aha- a takie programy jak Kaspersky, Panda, czy Norton - nie uzywam bo za bardzo obciazaja mi system i uważam to za zbędne
  • REKLAMA
  • #3 2345841
    Golota
    Poziom 19  
    Ocena: 3
    Osobiscie to kaspersky jest chyba najlepszym antivirem moim zdaniem. Co do przepuszczani spyware to czesciowo tak ale nie wszystko, ale i na to jest rada. Spybot Search&destroy + ad-aware presonal i po spyware wszystko darmowe poza kasperskym :/.

Pozdrawiam
  • REKLAMA
  • #4 2345892
    sonny
    Poziom 16  
    Ocena: 8
    A spytam sie jeszcze o firewalla który waszym zdaniem jest dość dobry ale żeby wmiare chodził na 512 ddr?
  • #5 2345927
    Talibanczyk
    Warunkowo odblokowany
    Ocena: 75
    ZONEALARM - jest darmowy i sprawdza sie w 100 procentach.
  • #6 2346277
    marek216
    Poziom 43  
    Ocena: 923
    antyvirus : NOD32 - komercyjny
    firewall : sygete personal firewall

użyj " szukaj " bo temat jest wałkoway raz w tygodniu
  • REKLAMA
  • #8 2347449
    TONI_2003
    Moderator
    Ocena: 3812
    Myślę że już na ten temat wystarczy tej polemiki !
    Jest taka opcja na forum jak szukaj !
    Poza tym temat podobny widziałem chyba wczoraj , a może parę dni temu .
    Temat przewija się przynajmniej raz w tygodniu i oprócz nabijania postów tak naprawdę niczego sensownego nie wnosi !
    Temat zamykam odpowiedzi nic nowego nie wniosą w tym temacie!

Podsumowanie tematu

✨ Dyskusja dotyczy wyboru najlepszego programu antywirusowego z naciskiem na skuteczną ochronę przed spyware. Kaspersky jest uznawany za jeden z lepszych antywirusów, choć nie zawsze blokuje wszystkie spyware, dlatego zaleca się stosowanie dodatkowych narzędzi takich jak Spybot Search & Destroy oraz Ad-Aware Personal. Inne polecane antywirusy to NOD32, AtiVir PersonalEdition 7.0 (darmowy) oraz zestaw darmowych programów określanych jako "święta trójka" (FreeAV, ZoneLabs, Lavasoft). W kontekście firewalli rekomendowany jest ZoneAlarm (darmowy) oraz Sygate Personal Firewall, które dobrze działają na komputerach z 512 MB RAM. Wskazano, że tematy dotyczące wyboru antywirusa i ochrony przed spyware są często poruszane na forum.
Wygenerowane przez model językowy.
REKLAMA