logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Rzekome zarabianie przez internet? prawda czy mity??

_POCk_ee 26 Lut 2006 16:05 2084 2
REKLAMA
  • #1 2350303
    _POCk_ee
    Poziom 14  
    Ocena: 5
    witam

mam pytanie niektore firmy podobno placa za np

-ogladanie ich reklam
    -czytanie maili
    etc...

prawde mowiac chcial bym wiedziec czy to prawda, bo pieniadze o jakich pisza firmy oferujace takie uslugi sa... bardzo male i szkoda czasu na taka zabawe

jeszcze sa programy partnerskie

pozdrawiam :)
  • REKLAMA
  • #2 2350720
    tompotter
    Poziom 18  
    Ocena: 27
    według mnie gra nie warta swieczki, zeby uzbierac kase za e-mail czy sufrowanie po necie musial bys czekac np; 40lat by uzyskac minimalna wyplate, podobnie jest MLM jest to tylko naciaganie ludzi na durnowate poradniki tzw e-boki kture wysyłasz e-mail Spamujesz, podobnie jest z praca chałpnicza np skladanie dlugopisów bransolet i klejenie kopert to bzdura wyciagaja od ciebie kase np 20zl dopiero wysylaja ci opis ze robisz to samo ze oferujesz niby prace chalpnicza, w sumie oni zarabiaja na naiwnych bo nie podaja swego adresu tylko skrytke pocztowa, zeruja na naiwnym a niby dlaczego nie pobiera kasy lub potraca z zarobionych pieniedzy ? ano własnie to oszusci naciagacze tymi ogłoszeniami szkoda zawracac sobie głowy
  • #3 2351062
    asiedem
    Poziom 17  
    mialem kiedys przyjemnosc konwersacji z pewna firmą co poleca skladanie dlugopisow, efekt tego był taki ze napierw chcieli za poradnik 30zł, potem za wpisowe-rzekomo zabezpieczenie towaru 1000zł, a skaldanie długopisów było płatne po 3gr za sztuke, wiec łatwo obliczyc kiedy bys sobie odebrał,
    ps...oczywiscie są rożne prace chalupnicze, ale kiedy ktoś pisze daj za kase "za poradnik" , to lepiej go omijac "dużym kołem"
REKLAMA