witam znajomy zalozyl jakims crackiem , mam hwk i usb smart jak sie do tego zabrac probowalem opcji z sumami kontrolnydmi i wpisac gdfs ale wywala error , pozatym ma uszkodzony zaczynajacy imei zaczynajacy sie od 09... pozdrawiam
Jeżeli nie podziała solucja którą podał Paweł to spróbuj poprostu na kraczonym semctolu 2.2 dać poprostu unlock. Parę dni temu flashowałem smartem k500 i nie wiem dlaczego założyły się 4 locki i za jasną cholerę Smart nie chciał tego naprawić (solucja Pawła też nic nie dała) w akcie desperacji zrobiłem unlock krakiem i 4 locki znikneły. (dodam że imei też był uwalony bo miał w sobie litery jak smart go odczytywał)
pozdr.
witam wgralem gdfs zrobilem sumy kontrolne , zmienilem imei na oryginalny poszedzł flash mainimei usb smartem - pozbylem sie kłodek ale przy probie zalogowania do sieci caly czas wyszukuje i jest freeze czyli nie reaguje na zadny klawisz po prostu zero reakcji
nie spotkalem sie dotychczas z takim problemem, mozesz sprobowac wgrac Soniciem pliki main i fs z zaznaczona opcja K700 freezed... Gdyby nie pomoglo odsylam Cie tutaj: http://www.gsmhosting.com/vbb/showthread.php?t=255325&highlight Moze akurat to pomoze rozwiazac Twoj problem..
Plik z postu (keyboard test 100%.zip) w zalaczniku...
Free K700 freezed solution
=====================
Make step by step:
-Download and extract the attachment file (zalacznik k700 freezed.rar)
-Run sonic v1.228 (ten dla UFS - jest w zalaczniku) and connect to the UFS
-Select gdfs file in "Gdfs or Script file" (k700_gdfs.bin)
-Select "k700 freezed"
-Select "Repair with gdfs"
-Click Unlock/Repair
-Finish
Załączniki:
K700 freezed.rar(938.01 KB)
Musisz być zalogowany, aby pobrać ten załącznik.
keyboard test 100%.zip(44.63 KB)
Musisz być zalogowany, aby pobrać ten załącznik.