Elektroda.pl
Elektroda.pl
X
Please add exception to AdBlock for elektroda.pl.
If you watch the ads, you support portal and users.

Kupię "przewodowy" przedłużacz pilota ...

26 Feb 2006 22:00 3209 7
    Anonymous
    Anonymous  
    Contact the author of the topic by Private Message (PM icon).
    sadam102
    Level 14  
    odwiedz strony czasopism elektronicznych tam jest tego pełno i są bardzo proste w budowie jak masz minimalne zdolności elektronika to zmontujesz takie ustrojstwo nawet na pająka
    Yosan
    Level 1  
    Został mi jeden komplet takiego przewodowego "przedłużacza pilota", zamontowałem 2szt. u znajomych i to działa. Urządzenie było przystosowane do transmisji po kablu koncentrycznym, gdyż ma takie wyjścia. Nie stanowi problemu, żeby do wtyczek dołaczyć jedną parę UTP. Jeśli będziesz zainteresowany prześlę skan instrukcji i ewntualnie zdjęcie jak to wygląda.
    piterek-23
    Level 33  
    Witam.

Yosan
    Jak bys mogl to przeslij mi wszystko co posiadasz na temat takiego "przedluzacza"

Z gory WIELKIE DZIEKI.
    Pozdrawiam
    darekZET
    Level 11  
    Yosan wrote:
    Został mi jeden komplet takiego przewodowego "przedłużacza pilota", zamontowałem 2szt. u znajomych i to działa. urządzenie było przystosowane do transmisji po kablu koncentrycznym, gdyż ma takie wyjścia. Nie stanowi problemu, żeby do wtyczek dołaczyć jedną parę UTP. Jeśli będziesz zainteresowany prześlę skan instrukcji i ewntualnie zdjęcie jak to wygląda.

Bardzo chętnie, poproszę o skan instrukcji i zdjęcie na maila :)
    darekzet(malpa)poczta.fm
    Ropson
    Level 2  
    Witam

Dołaczam się do tematu - chętnie kupię gotowy przewodowy przedłużacz pilota najprostszy na odległosć ok 50 m chodzący po parze miedzianej co by przenosił pilota od dekodera cyfry+ lub też poproszę o schemat najprostszego urzadenia co by działało
    michal49
    Level 15  
    Wątek stary, ale może ktoś jeszcze ma info czy jakiś schemat przewodowego pilota.

Michał
    _PREDATOR_

VIP Meritorious for electroda.pl
    Wykopaliska zamykam zalecając zapoznanie się z regulaminem forum.