logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Drukarka Canon bjc 80 5 piknięć. Czy mogę to naprawić w domu?

ballredel 27 Lut 2006 08:16 1181 2
REKLAMA
  • #1 2352632
    ballredel
    Poziom 2  
    Ocena: 1
    Witam , mam drukarke canon bjc 80 i właśnie odniosła ona jakąś kontuzję tzn znalazłem w internecie że 5 piknięć (które wydaje) to jest chyba przepełniony pampers czy mogę to naprawić w domu czy muszę udać sie do service a jeżeli tak to czy wie ktoś gdzie jest w Tarnowie.
  • REKLAMA
  • #2 2354184
    marek216
    Poziom 43  
    Ocena: 923
    nie skasowac tylko zrobić konserwacje !!!
    kasowanie to czynność finalna !!!

jak nie masz o tym pojecia to zanieś do serwisu : u mnie za 60 zł kompletna konserwacja z kompaniem obudowy

w Raciborzu niektóre serwisy komputerowe naprawiając drukarki a serwisy kserokopiarek napewno też macie
  • #3 2358654
    ballredel
    Poziom 2  
    Ocena: 1
    Dziękuje za odpowiedź - już wiem co jej było- poszukałem w internecie i - "Waste Ink Full"- potrzebne było kilka zaklęć i już zrobione - jak widać service nie był potrzebny na szczęście : zaoszczędziłem jakieś 60 - 80 zł wow--jeżeli ktoś się chce dowiedzieć jak to moge podać .A swoją drogą to ciekawe dałem ją do sklepu gdzie jakiś elektronik (swoja drogą bardzo spoko gość) nie wiedział co jej jest i miałem już kilka ofert że mogą ją naprawić (60 - 80 zł) ale muszę ją im przesłać a tu taka niespodzianka - sam gołymi rękami ja naprawiłem hyh
REKLAMA