logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

promocja z okazji bycia ponad 2 lata w popie PYTANIE

15jacek15 01 Mar 2006 15:00 801 7
REKLAMA
  • #1 2361732
    15jacek15
    Poziom 21  
    Ocena: 26
    witam

dostalem sms od orange, ze za to ze jestem w popie ponad dwa lata, w momecie gdy doladuje do 3 marca konkto kwota 50 pln to gratis dostane 20 pln, w tym sms'ie byl numer pod ktory nalezalo wyslac kod z karty, ale traf chcial ze przez przypadek skasowalem wszystkie smsy, czy ma ktos moze numer na jaki nalzey wyslac ten numer ??

prosze o pomoc, w koncu 20 pln piechota nie chodzi ;)

pozdrawiam 15jacek15

osobie ktora poda mi prawidlowy kod podaruje 20 pkt

Dodano po 51 [sekundy]:

perwszej osobie (nie wszystkim)
  • REKLAMA
  • #2 2361756
    gart62
    Poziom 31  
    Ocena: 44
    Bezpłatny numer to: 880. Te 20PLN wejdzie Ci prawdopodobnie na konto promocyjne, które sprawdza się przez: *111.
    Pozdrawiam
  • REKLAMA
  • #3 2361806
    15jacek15
    Poziom 21  
    na bank 800 ?? moze byc i promocyjne, byle by numer 800 byl dobry...

pozdrawiam 15jacek15

jezeli dziala to otrzymujesz 20 pkt ;) gart62

Dodano po 1 [minuty]:

800 czy 880 ??
  • REKLAMA
  • #5 2361889
    Michczar
    Poziom 21  
    Ocena: 41
    Ludzie juz ze sto razy bylo o naciagaczach ktorzy przesylali z bramek sms-y o podobnej tresci podajac swoj nr popa,simplusa,heyah,lub taktak-a.Pisali o tym w gazetach ,p.Janusz Weiss mowil tez o tym w radiu "Z".Zecz polega na tym ze doladowujesz konto ale naciagaczowi.Aby miec 100% pewnosci wystarczy po prostu zadzwonic do swojego operatora i zapytac.
  • #6 2361900
    15jacek15
    Poziom 21  
    chodzi oto ze dostalem go napewno od sieci, bo w idei jestem juz 2 lata i miesiac, kumpel dotal cos takiego tez i tez jest dluzej niz dwa lata... pozdrawiam i czekam na prawidlowa odpowiedz ;) z gory za nia dziekuje :D
  • REKLAMA
  • #7 2361946
    Michczar
    Poziom 21  
    Ocena: 41
    skoro jestes pewny to zadzwon do operatora a wszystko ci dokladnie wyjasnia.
    Ja wiem ze z Popa mozna doladowac rowniez inny telefon i na tym bazuja oszusci.
  • #8 2362535
    15jacek15
    Poziom 21  
    dziekuje wszystkim za pomoc, ale postanowilem doladowac zwykle 50 pln, no co jakos przezyje ;) temacik zamykam i pozdrawiam

Podsumowanie tematu

LABEL_AI_GENERATED
Użytkownik otrzymał SMS od operatora Orange z ofertą promocyjną dla klientów POP, którzy są w sieci ponad dwa lata. Promocja polegała na doładowaniu konta kwotą 50 PLN do 3 marca, co miało skutkować przyznaniem dodatkowych 20 PLN na konto promocyjne po wysłaniu kodu z karty do określonego numeru. Użytkownik przypadkowo usunął SMS z numerem, pod który należało wysłać kod, i prosił o pomoc w jego odzyskaniu. W odpowiedziach wskazano, że bezpłatny numer do wysłania kodu to 880. Pojawiły się też ostrzeżenia o możliwych oszustwach polegających na wysyłaniu podobnych SMS-ów z prośbą o kod, które mogą służyć do wyłudzenia doładowań. Zalecano kontakt z operatorem w celu potwierdzenia autentyczności promocji. Ostatecznie użytkownik zdecydował się na zwykłe doładowanie konta bez korzystania z promocji i zamknął temat.
Podsumowanie AI na podstawie dyskusji. Może zawierać błędy.
REKLAMA