logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Matshita UJ-845D - Nie nagrywa i nie odtwarza płyt CD z DivX i danymi

eferugieo 06 Mar 2006 21:49 1888 4
REKLAMA
  • #1 2383526
    eferugieo
    Poziom 14  
    Ocena: 5
    Witam mam wlasnie taki napęd jak w tytule, jest to nagrywarka DVD, a problem mam tego typu, że nie chce mi wypalić zadnej płyty cd.
    Drugim problemem jest to że nie odtwarza mi płyt cd z filmami Divix, oraz płyt z danymi. Płytki z grami programami i muzyka odtwarza bez problemu. A gdy wsadze dysk z divix'em autodtwarzanie zwraca komunikat ze płyta jest pusta. Po wejściu w moj komputer rzeczywiście okazuje sie ze jest pusta, chociaz na innym komputerze bez problemu wykrywa film. ( przy właściwościach gdy włożony jest divix format plików na płycie to Raw). Prosze o pomoc bo juz naprawde można dostać szału....
  • REKLAMA
  • #2 2396369
    Scotty_
    Poziom 12  
    Ocena: 1
    W zasadzie, to chyba nadaje się tylko na naprawę gwarancyjną lub wymianę. Kiedyś miałem napęd tej firmy i jedno w jego nazwie się zgadzało matSHITa ;).
  • REKLAMA
  • #3 2396437
    jankolo
    Spoczywaj w Pokoju
    Ocena: 583
    Scotty_ napisał:
    Kiedyś miałem napęd tej firmy i jedno w jego nazwie się zgadzało matSHITa ;).

Aż jeden? I takie wnioski? A napędy firmy Panasonic są lepsze czy gorsze?
  • REKLAMA
  • #4 2396455
    Scotty_
    Poziom 12  
    Ocena: 1
    No matshita zamieniłem na TEACa i od tej pory zapomniałem co oznacza nieprzeczytanie płyty. Teraz dziewczynie mojej zaczyna czasami podczas nagrywania płyty CD z prędkością 8x śmierdzieć z nagrywarki toshiba. Z napędami Panasonica nie miałem jeszcze do czynienia.
  • #5 2890335
    eferugieo
    Poziom 14  
    Ocena: 5
    Okazało się że laser był padnięty. Wymienili na nowy i po kłopocie.

Cytat:

jankolo Wysłany: 10 Mar 2006 01:34 Temat postu: Re: matshita UJ-845D + Problem

Scotty_ napisał:
    Kiedyś miałem napęd tej firmy i jedno w jego nazwie się zgadzało matSHITa .

Aż jeden? I takie wnioski? A napędy firmy Panasonic są lepsze czy gorsze?

Przecież matshita to napędy firmy PANASONIC :)
REKLAMA