logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

6610 karta SIM. Wyrwany koszyczek od karty SIM. Połączenie koszyczka i płyty.

Devil 07 Mar 2006 17:16 1707 8
REKLAMA
  • #1 2386149
    Devil
    Poziom 16  
    Ocena: 2
    witam mam problem dostalem nokie z wyrwanym koszyczkiem od karty sim, mam pytanko jak połączyć koszyczek do płyty, w które miejsca??
  • REKLAMA
  • REKLAMA
  • #3 2386180
    Devil
    Poziom 16  
    tzn. wyrwane są ścieżki jezeli byl to prosze o podpowiedz
  • REKLAMA
  • #4 2386262
    Tech mobil

GSM Product Supporter
    Ocena: 34
    puszcze ci ale naprawde nastepnym razem uzyj takiego malego okienka po prawej stronie na gorze z opcja SZUKAJ
    Załączniki:
    • 6610 karta SIM. Wyrwany koszyczek od karty SIM. Połączenie koszyczka i płyty. 6610 - sim-card.jpg (11.75 KB) Musisz być zalogowany, aby pobrać ten załącznik.
    Konto firmowe:
    P.P.U.H. Tech Mobil Tomasz Zawisza
    Siedliska Sławęcińskie 57, Skołyszyn, 38-242 | Strona WWW: www.techmobil.pl
  • REKLAMA
  • #5 2386373
    Devil
    Poziom 16  
    no wiem ze jest to odpowiedzialne wiec co mam zobic teraz ?? układ zdjąć ?? Albo co?? Jak mam dołączyc do tego układu urwane sciezki kabelki??
  • #6 2386388
    Tech mobil

GSM Product Supporter
    Ocena: 34
    tu masz bardziej przejrzysty

solucja by ftb

sorkii wiecej ich nie puszczam chcialem skaczyc temat
    Załączniki:
    • 6610 karta SIM. Wyrwany koszyczek od karty SIM. Połączenie koszyczka i płyty. 6610_sim.jpg (120.38 KB) Musisz być zalogowany, aby pobrać ten załącznik.
    Konto firmowe:
    P.P.U.H. Tech Mobil Tomasz Zawisza
    Siedliska Sławęcińskie 57, Skołyszyn, 38-242 | Strona WWW: www.techmobil.pl
  • #7 2386487
    Devil
    Poziom 16  
    czyli nie idzie w żaden inny sposob tego naprawic tylko trzeba zdjac układ??
  • #9 3894009
    jakubas_d
    Poziom 12  
    Ocena: 1
    sprawdzilem ta solucje-wszytsko dziala :) polecam

Podsumowanie tematu

✨ Dyskusja dotyczy problemu z wyrwanym koszyczkiem karty SIM w telefonie Nokia 6610. Użytkownik pyta, jak prawidłowo połączyć koszyczek z płytą główną, zwłaszcza w przypadku uszkodzonych ścieżek. W odpowiedziach sugerowano poszukiwanie rozwiązań na forum pod modelami 6610 lub 7210, gdyż konstrukcja jest podobna. Zalecane jest użycie funkcji wyszukiwania na forum, gdzie dostępne są schematy i instrukcje naprawy. Wskazano, że w przypadku zerwanych ścieżek konieczne może być zdjęcie układu scalonego, aby odtworzyć połączenia. Zaproponowano rozwiązanie opracowane przez użytkownika ftb, które zostało potwierdzone jako skuteczne. Podsumowując, naprawa wymaga precyzyjnego połączenia koszyczka SIM z płytą, często poprzez lutowanie i ewentualne odtworzenie uszkodzonych ścieżek po zdjęciu układu.
Wygenerowane przez model językowy.
REKLAMA