logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Nokia 6310 brak dźwięku w głośniku po wypadku, wymiana nie pomogła

prezes50 08 Mar 2006 13:40 924 5
REKLAMA
  • #1 2389633
    prezes50
    Poziom 12  
    witam serdecznie. mam problem a mianowicie nokia 6310 dostał duzego wstrząsu podczas wypadku samochodowego - wypadła przez szybe. wszystko w niej działa jest zasieg,sa dzwonki, ale nie ma glosu w glośniczku , wymiemnilem juz na 3 glosniczki sprawdzoke i nic postanowilem sprawdzic na zastwie HF po kablu i tez nie ma glosu mikrofon dziala i w fonie i w HF. a akcie desperacji wypralem i wygrzałem CAŁĄ plyta i nadal nic. prosze o pomoc pozdrawiam
  • REKLAMA
  • #2 2389819
    NOOKIA
    Poziom 28  
    Ocena: 37
    najprawdopodobniej zimne luty pod prockie a w tym modelu jest klejony procek wiec cieżko ci bedzie to zrobić
  • REKLAMA
  • #3 2390134
    prezes50
    Poziom 12  
    no dobrze ale czy sa moze gdzies jakies punkty co moge pomiezyc sciezki albo jakies przejscia. a proca nie grzalem poniewaz juz raz mi kulki wyskoczytly pod klejem wiec podchodze do niego z dystansem.
  • REKLAMA
  • #4 2390389
    Techar
    Poziom 17  
    Ocena: 2
    Temat był już na elce, poszukaj bo ktoś wrzucał link do solucji gdzie pokolei idzie sygnał i co i wjakiej kolejności należy sprawdzać.
  • REKLAMA
  • #5 2390410
    prezes50
    Poziom 12  
    na elektrodzie szukalem juz wszystkie posty i przykro mi powiedziec ale NIC NIE MA . chociaz moglem gdzies przeoczyc ten post wiec ciagle prosze o pomoc.pozdr.
  • #6 2405677
    prezes50
    Poziom 12  
    witam.telefon zrobiłem przegrzałem proca i delikatnie dociskając tak aby kulki z niego nie wybiegly i glos wrócił wiec wiadomo co było i uwżam temat za ZAMKNIETY.POZDRAWIAM
REKLAMA