logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Projekt sieci bezprzewodowej na zaliczenie - spis treści i zarys

dioxide 10 Mar 2006 12:28 1679 4
REKLAMA
  • #1 2397489
    dioxide
    Poziom 2  
    Siema, potrzebuje projektu sieci komputerowej bezprzewodowej, wszystko jedno czego czy domkow czy bloku, wazne zeby bylo bezprzewodowo, chodzi mi tu o spis tresci, jakies zarysy projektu, lub caly projekt. Jest to na zaliczenie przedmiotu, na papierze wiec jesli ktos cos takiego robil to prosze o kontakt ze mna gg 2161969, lub pisac na maila drabsoon(_at_)tlen.pl
  • REKLAMA
  • REKLAMA
  • #3 2400210
    dioxide
    Poziom 2  
    nastepny cwaniak, nie chcesz nie pomagaj, jesli jestes taki cwany to wejdz i znajdz cos, jest ale o sieciach przewodowych, i firmach oferujacych takie polaczenia, ja akurat jakos nie moge znalesc nic konkretnego, takze info do tych co robili to, jakis zarys projektu cokolwiek, aby naprowadzic jak cos takiego zrobic.
    dla ciebie to blacha sprawa, i smieszy cie ten post bo dla ciebie jest to niczym zrobienie herbaty, ty nie jestes wszechwiedzacy, i tez pewnie napiszesz gdzies posta z prosba o cos co dla kogos bedzie jeszcze prostrze niz dla ciebie te cale sieci. wiec na nic mi taki post z odsylaniem do google.pl
  • REKLAMA
  • #4 2401206
    przemkoprzemko
    Poziom 12  
    Ocena: 11
  • #5 2402247
    dioxide
    Poziom 2  
    no i odrazu lepiej po to sa fora zeby pytac i uzyskac jakas odpowiedz, trzy pierwsze mi sie przydadza, bo sa tam wytlmaczone ustawienia, takze dzieki wielkie, ja sie tak na tym nie znam, i stad moja prosba o pomoc. pozdro
REKLAMA