chyba mnie nie zrozumialeś. chodzi mi o ten napis "ERA HEYAH" na "pulpicie". kiedyś reklamowała sie JAMBA że jak wyślesz smsa za dyszke to ci to zniknie
możesz mi to wytłumaczyć jak debilowi? bo nie wiem jak to zrobić
Dodano po 2 [minuty]:
deebila napisało jako fajnego dobra cenzura i jeszcze jedno pytanie - będe mógł wtedy ustawić sobie normalnie tapete? i zeby to pier....one ERA HEYAH sie nie pojawiało?
✨ Dyskusja dotyczy usunięcia logo operatora "ERA HEYAH" z ekranu głównego telefonu Nokia 6020, który nie posiada simlocka. Rozwiązaniem jest zastąpienie domyślnego logo przezroczystym plikiem GIF o odpowiednich wymiarach, co powoduje, że napis operatora staje się niewidoczny. Proces wymaga połączenia telefonu z komputerem za pomocą kabla lub IrDA oraz przygotowania przezroczystego logo w programie graficznym (np. Paint Shop Pro). Po wgraniu takiego pliku można ustawić dowolną tapetę bez pojawiania się logo operatora. Alternatywnie, można pobrać gotowe przezroczyste logo ze strony internetowej dostępnej przez przeglądarkę WAP. Podsumowanie wygenerowane przez AI na podstawie treści dyskusji.