logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

DVD Medion - odtwarzanie napisów TXT, opinie i aktualizacje oprogramowania

dolphin123 12 Mar 2006 12:56 1317 1
REKLAMA
  • #1 2405171
    dolphin123
    Poziom 21  
    Ocena: 167
    Witam.

Chcę kupić dvd które odczytuje napisy w formacie txt. Wybór padł na:

http://www.allegro.pl/item91416642_super_dvd_divix_napisy_txt_srt_mp3_najnowszy_kodek.html

Mam jednak pytanie...
    Skąd brać nowe aktualizacje oprogramowania do tego modelu?
    Co myslicie o tym dvd?chce kupić dlatego że jest dosłownie najtańszy:) będe go raczej używał do odtwarzania muzy a w razie nudy to jakiś filim w DiVX z plikami txt. Czy są problemy jakieś związane właśnie z tym formatem .txt w tym modelu?

Proszę o opinie. Pozdrawiam gorąco.

Dodano po 54 [sekundy]:

P/S.... a jaki to jest dokładnie model bo nie moge wyczytać..?
  • REKLAMA
  • #2 2424786
    rychu1708
    Poziom 15  
    Ocena: 6
    dolphin123 napisał:
    Witam.

Chcę kupić dvd które odczytuje napisy w formacie txt. Wybór padł na:

http://www.allegro.pl/item91416642_super_dvd_divix_napisy_txt_srt_mp3_najnowszy_kodek.html

Mam jednak pytanie...
    Skąd brać nowe aktualizacje oprogramowania do tego modelu?
    Co myslicie o tym dvd?chce kupić dlatego że jest dosłownie najtańszy:) będe go raczej używał do odtwarzania muzy a w razie nudy to jakiś filim w DiVX z plikami txt. Czy są problemy jakieś związane właśnie z tym formatem .txt w tym modelu?

Proszę o opinie. Pozdrawiam gorąco.

Dodano po 54 [sekundy]:

P/S.... a jaki to jest dokładnie model bo nie moge wyczytać..?

niema nic gorszego jak zakup w firmie sowex mam dowod na to poniewaz robilem jedno dvd i znalazlem zamiast radiatora na procesorze kawal jakiego zlomu wklejonego ktory wlasnie sie odkleil i narobil bigosu w srodlku odtwarzacza
    twoje zainsteresowanie z linka odnosnie dvd ? to medion 7457 - w sumie odradzam zakup mediona bo duzo jest problemow z nim i czasami wgranie softu na txt polskie ogonki konczy sie jego uspieniem
    proponuje ci natomiast POLSKI wyrob a nazywa sie to WIWA 138B
    i jest jak narazie bezkonkurencyjna dla innych sprzetow w podobnej cenie i klasie
    pozdrawiam serdecznie -wybij sobie z glowy mediona -same problemy-a wiwa kosztuje zaledwie 30 zl drozej
REKLAMA