Po nieudanym Blaupunkcie kupiłem Clariona - oczywiście znowu niby w 100% sprawny. Na samym początku okazało się, że uszkodzony był kondensator obok końcówki mocy - według mnie jest to wogóle niewłaściwe miejsce na ten kondensator (pod radiatorem). Niestety pojawił się problem nr 2 - radio po uruchomieniu silnika nie chce czytać płyty i pokazuje błędy ERR 6 i 3. W innych warunkach radio pracuje poprawnie.
Do forumowiczów mam następujące pytanie - kto zna sposób przeróbki układu sterowania mechanizmem ?? - podobno jest to skuteczne rozwiązanie tego problemu, a nigdzie nie mogę go znaleźć. Jeśli ktoś z jakichś przyczyn nie chce podawać tego na forum to może być na PW. Osoba pomocna otrzyma 200 punktów.
Do forumowiczów mam następujące pytanie - kto zna sposób przeróbki układu sterowania mechanizmem ?? - podobno jest to skuteczne rozwiązanie tego problemu, a nigdzie nie mogę go znaleźć. Jeśli ktoś z jakichś przyczyn nie chce podawać tego na forum to może być na PW. Osoba pomocna otrzyma 200 punktów.