Witam mam motorole C200 i chce zmienić oprogramowanie do niej czy da się to zrobić ? i jaki kabel kupić gdzie i za ile (mieszkam w Pabianicach) może ktoś mi pomoże.
nie napisałes dlaczego chcesz zmienic bo wnioskuje ze chcesz jakis stuningowany sofcik wrzucic?????????
z tego co wiem to nie ma takiego softu
jeszcze jedna uwaga zdejmij obudowe jak bedziesz wkładał kabel wtedy bedzie dobra komunikacja
Czy można jakoś usunąć wynik w grze wąż ?
Czy są jakieś nowsze lub lepsze gry do motoroli C200 ?
Prosze o odpowiedź.
Z góry dziękuje za pomoc.
Dodano po 8 [minuty]:
Gdy w telefonie wcisne kombinacje *#305# to pojawia się napis pozycja.
Po potwierdzeniu tego napisu są różne komunikaty wywnioskowałem z niektórych z nich to że ja mam internet albo jakiegoś WAP-a ale w żadnym menu niema takiej opcji.
Czy motorola C200 ma wogule WAP lub internet?
W dyskusji poruszono możliwość zmiany oprogramowania w telefonie Motorola C200. Zgodnie z informacjami, oprogramowanie można teoretycznie zmienić za pomocą kabla podłączanego przez złącze słuchawkowe (minijack) lub kabla na port COM typu T191, jednak nie istnieją dostępne alternatywne lub tuningowane wersje softu dla tego modelu. Zaleca się zdjęcie obudowy podczas podłączania kabla dla lepszej komunikacji. W kwestii akcesoriów do Motoroli C200 można wymienić obudowę, klawisze oraz dokupić słuchawki. Telefon nie posiada nowszych gier ani możliwości usunięcia wyników w grze „wąż”. Wbudowane funkcje WAP lub internet są obecne, choć ukryte w menu. Próba wgrania oprogramowania z modelu Motorola C205 nie została potwierdzona jako możliwa. Podsumowanie AI na podstawie dyskusji. Może zawierać błędy.