logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Se J210i potrzebny polak. Czy może ktoś udostępnić?

max_gsm 17 Mar 2006 20:26 1599 10
REKLAMA
  • #1 2426357
    max_gsm
    Poziom 18  
    Ocena: 42
    Witam jak w temacie potrzebuje polaka do tego modelu.
  • REKLAMA
  • #2 2426376
    tino2003
    Admin grupy GSM
    Ocena: 2080
    A czym chcesz to wgrywać? Jedyny pewny sprzęt który to robi to Smart i chyba cruiser, jeżeli masz je to masz też support a jak ich nie masz to nawet nie zabieraj się za wgrywanie krackami bo uwalisz słuchawkę.
    pozdr
  • REKLAMA
  • #3 2426435
    max_gsm
    Poziom 18  
    Mam tornado z HWK i wiem ze tym zrobie bo kiedys ktos mi wgrywal polaka wlasnie tym sprzetem.
  • REKLAMA
  • #4 2426799
    tino2003
    Admin grupy GSM
    Ocena: 2080
    Więc masz tez support do hwk to sobie zassaj, ale było już pisane na elce, ze tornado z hwk nie radzi sobie z tym modelem.
    pozdr
  • #5 2426849
    wasylwek
    VIP Zasłużony dla elektroda
    Ocena: 87
    USBsmart tez mi nie wyrabiał z tym wynalazkiem , tzn spolszczyłem ale po tygodniu klient przyszedł do mnie z ponownie założonym smokiem(bynajmniej sam go sobie nie załozył:cry:).Nie dałem rady po niedzieli daje to na Cruisera bo nie mam:cry:.
    Staram sie unikac j210 bo to problematory.
    P.S. moze jestem cieńki ale moja rada .... nie ruszaj go HWK.
  • Pomocny post
    #6 2427029
    lechu-o
    Poziom 21  
    Ocena: 2
    A ja powiem, że ...............owszem atakuj śmiało na HWK sofcik idzie bez ani mru mru.
    Gorzej z simlockiem, ale o smoku to jest wszystko dokładnie opisane na forum, wystarczy poczytać...!!!
  • #7 2427353
    max_gsm
    Poziom 18  
    Ludzie wy nie potraficie zrozumiec prostego tematu, czy ja w tym temacie prosilem o wasze opinie na temat wgrywania polaka do tego telefonu??, czy sie uda czy nie?? chyba nie , bo prosilem tylko o flasha z polskim do tego telefonu. To po co wogole piszecie takie bzdury??, teraz bede zmuszony znowu otworzyc nowy temat z ta sama prosba bo tu juz jest piec odpowiedzi ale same nie na temat.
  • #8 2427387
    pawel
    Spec od GSM
    Ocena: 40
    1) opinie i uwagi zawsze sie przydaja :) Zwlaszcza do J210i...
    2) masz tornado i hwk - czyli problem tkwii w supporcie... Jakis problem z tym? Nawet nie wnikam...
    3) potrafimy zrozumiec, choc teraz mowie za siebie.. Reszta kolegow i tak juz sobie wyrobila zdanie :)
    4) zeby zastosowac Twoja retoryke to nikogo nie obchodzi do czego bedziesz zmuszony w przyszlosci, choc pewnie pomoc mozemy :)
  • #9 2428078
    wasylwek
    Proszę bardzo pociagniety z supportu HWK.
    HWK kosztował mnie 449 zł wiec prowizja za plik dość wysoka (life is brutal ) mam nadzięję ze pomoże , pomyślnego flaschowania.
    Coby nie było ,ze ludzie z elektrody są blee :cry:.
    nie twórz juz nowych postów i tak mam wrazenie ,ze jest ich dużo.
    pozdrawiam.
    Załączniki:
    • 125966_050621_0844_R2D.rar (3.5 MB) Musisz być zalogowany, aby pobrać ten załącznik.
  • #10 2428086
    wasylwek
    i 2 częsć :
    Załączniki:
    • J200i_Config-1.rar (1.87 MB) Musisz być zalogowany, aby pobrać ten załącznik.
  • REKLAMA
  • #11 2428316
    max_gsm
    Poziom 18  
    I o to wlasnie chodzilo odrazu bylo tak trzeba a nie pisac posty nie na temat. Dziekuje

Dodano po 3 [minuty]:

I jeszcze jedno dla niedowiarków informacja taka ze Tornado+Hwk polak idzie bez problemu telefon smiga i mówi po polsku.

Podsumowanie tematu

✨ Dyskusja dotyczy potrzeby pliku polonizującego (tzw. "polaka") do modelu telefonu Samsung J210i. Użytkownicy wskazują, że do wgrywania oprogramowania najlepiej używać sprzętu Smart lub Cruisera, które zapewniają wsparcie i bezpieczeństwo procesu. Tornado z interfejsem HWK jest często używany, jednak pojawiają się opinie, że nie radzi sobie dobrze z modelem J210i, co może prowadzić do problemów, takich jak ponowne pojawienie się oryginalnego oprogramowania (tzw. "smoka"). Niektórzy zalecają unikanie używania HWK do tego modelu, inni potwierdzają, że z odpowiednim plikiem i wsparciem HWK działa bez problemu. Wątek podkreśla znaczenie posiadania oryginalnego wsparcia sprzętowego i odpowiednich plików flash, aby uniknąć uszkodzenia telefonu. Ostatecznie potwierdzono, że z użyciem Tornado i HWK można skutecznie wgrać polski język, a telefon działa poprawnie po spolszczeniu.
Wygenerowane przez model językowy.
REKLAMA