logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Kenwood KDC-7060R – jaki numer taśmy do obrotowego panelu, gdzie kupić?

zbigol 19 Mar 2006 13:55 1931 7
REKLAMA
  • #1 2432363
    zbigol
    Poziom 11  
    Ocena: 1
    Trafiło do mnie radio bez taśmy łączącej obracany panel z korpusem i nie wiem jaka powinna tam być. Może ktoś ma dostęp do takiego radia i podpatrzy nr taśmy. W Koszalinie w sklepie internetowym znalazłem ich bardzo dużo ale tam podane są nr taśm a nie do jakiego modelu. Proszę o pomoc
  • REKLAMA
  • #2 2433743
    rr
    Poziom 16  
    Ocena: 14
    Witam
    Ja w Koszalinie nie podaję nr. taśmy , tylko model radia i bez problemu ci dopasują
  • REKLAMA
  • #3 2433932
    Andiv
    Poziom 32  
    Ocena: 451
    To zadziała tylko wtedy, kiedy sprzedawca będze żetelny i będzie sie znal na rzeczy. Pozdro
  • REKLAMA
  • #4 2436190
    *ANDY*
    Poziom 25  
    Ocena: 83
    według mnie jest tam: J84006133
  • #5 2438582
    rr
    Poziom 16  
    Ocena: 14
    Witam
    Nie rozumiem "Andiv"
    Widocznie nigdy nie zamawiałeś w North tam nie ma problemów .
    Podajesz typ i masz , i nie spotkałem się żeby czegoś mi nie powiedzieli .
    Prędzej cena cię odstraszy.
    Pozdrawiam
  • #6 2439386
    Andiv
    Poziom 32  
    Ocena: 451
    Nie mówiłem o sklepie internetowym :!: North to super sprawa, - ale dochodzą kosztu przesułki. Mówiłem o pobliskim elektroniku, w którym użęduje taki muł że napewno nie będzie wiedział o co chodzi. Wiecznie są z nim problemu, bo nie lubi konkurencji.
  • REKLAMA
  • #8 2443193
    zbigol
    Poziom 11  
    Ocena: 1
    Dzięki za pomoc

Podsumowanie tematu

✨ W dyskusji poruszono problem braku taśmy łączącej obrotowy panel z korpusem radia Kenwood KDC-7060R. Użytkownik poszukiwał numeru taśmy oraz miejsca zakupu. Jeden z uczestników zasugerował, że w sklepie w Koszalinie można podać model radia, a sprzedawca dobierze odpowiednią taśmę. Podano również konkretny numer taśmy: J84006133. Wymieniono sklepy internetowe, takie jak North, które oferują łatwy dobór taśmy po podaniu modelu, choć z uwzględnieniem kosztów przesyłki. Zwrócono uwagę na problemy z lokalnymi sklepami elektronicznymi, gdzie personel może nie znać się na temacie i nie pomóc w doborze taśmy. Ostatecznie potwierdzono, że podanie modelu radia jest kluczowe do prawidłowego doboru taśmy łączącej panel.
Wygenerowane przez model językowy.
REKLAMA