logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Program na 7650. Nie można przesyłać ani dzwonków, ani obrazków.

mario82 19 Mar 2006 18:56 978 2
REKLAMA
  • #1 2433589
    mario82
    Poziom 11  
    witam Mam nokie 7650 o niedawna .Sciągnąłem ze strony producenta tzn Nokii progs o obslugi koma na kompie .Mam irde wiec nie stanowi to da mnie problemu zeby sie łaczyc....ale jest mały problem.Polaczylem sie zkompem itp ale nie moge przesylac ani dzwonkow ani obrazkow czy tapet.Nie wiem czy ten program jest za ubogi ze nie widze tam takich opcji jjak tylko synchronizacja danych kalendarza i notatnka??

Jesli macie lub znacie dobry link do programu gdzie mozna miec pelna obsluge tego koma to bede bardzo wdzieczny .Nio chyba ze znacie linka gdzie mozna sciagnac zcrakowany oxygen manager na symbiana ...... chcialbym wykorzystac 100% mozliwosci tego fona....
    PS jesli zadałem niewlasciwe pytanie to sorki ..takze prosze o wyrozumialosc i w miare mozliwosci pomoc ....dziekuje z góry...

Pozdrawiam Mariusz
  • REKLAMA
  • #2 2434300
    PITER_GDA
    Poziom 12  
    Ocena: 1
    nie pamietam jak w innych windowsach ale w xp kiedy komputer zobaczy telefon (wyskakuje "dymek" i chce instalowac sterowniki do modemu 7650) na pulpicie wyskakuje jakas tam ikonka, wtedy kiedy klikniesz prawym klawiszem myszki na jakis plik - np gre(*sis) w menu "wyslij" pojawia sie opcja "wyslij do przenosnego komputera" czy cos w tym stylu :P dokladnie nie pamietam
    napisz czy sobie dales rade
    pozdro
  • #3 2435918
    mario82
    Poziom 11  
    hmmm dałem sobie rade z tym ze nie wiem jak wgrywac w tym oprogramowaniu dzwonki i zdjecia (tapety np) aplikacje umialem poinstalowac bo znalazlem w programie narzedzie do instalacji ale w jiektorych progsach wyskakuje alert ze program niezgodny z urzadzeniem lub jak zainstaluje na komorce progs to w komorce wyskakuje alert "blad systemu" nie wiem co to znaczy ale nie mozna odpalic danego programu w komorce.Nie wiem mnoze jest przystosowany pod inny typy symbiana.

inny problem to to ze jak idinstalkowac teraz oprogramy ktore sa na komorce.robie to przez explorera wchodze do systemu i stamtad recznie usuwam ale !! pozostaja niektore pliki ktore explorer widzi jako uzywane pomimo ze nie sa uzywane.....:(

Zna moze ktos odpowiedz na to??

pozdrawiam
REKLAMA