witam Mam nokie 7650 o niedawna .Sciągnąłem ze strony producenta tzn Nokii progs o obslugi koma na kompie .Mam irde wiec nie stanowi to da mnie problemu zeby sie łaczyc....ale jest mały problem.Polaczylem sie zkompem itp ale nie moge przesylac ani dzwonkow ani obrazkow czy tapet.Nie wiem czy ten program jest za ubogi ze nie widze tam takich opcji jjak tylko synchronizacja danych kalendarza i notatnka??
Jesli macie lub znacie dobry link do programu gdzie mozna miec pelna obsluge tego koma to bede bardzo wdzieczny .Nio chyba ze znacie linka gdzie mozna sciagnac zcrakowany oxygen manager na symbiana ...... chcialbym wykorzystac 100% mozliwosci tego fona....
PS jesli zadałem niewlasciwe pytanie to sorki ..takze prosze o wyrozumialosc i w miare mozliwosci pomoc ....dziekuje z góry...
Pozdrawiam Mariusz
Jesli macie lub znacie dobry link do programu gdzie mozna miec pelna obsluge tego koma to bede bardzo wdzieczny .Nio chyba ze znacie linka gdzie mozna sciagnac zcrakowany oxygen manager na symbiana ...... chcialbym wykorzystac 100% mozliwosci tego fona....
PS jesli zadałem niewlasciwe pytanie to sorki ..takze prosze o wyrozumialosc i w miare mozliwosci pomoc ....dziekuje z góry...
Pozdrawiam Mariusz