logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

POSZUKUJE ZASILACZ 9V AC 1.33A

filozzof 21 Mar 2006 15:08 1041 3
REKLAMA
  • #1 2440603
    filozzof
    Poziom 11  
    Ocena: 1
    Jak w temacie poszukuje takiego zasilacza z charakterystyczna okragłą końcówką z czteroma bolcami (do efektu digitecha) - dokładnie RP6. Czekam na wieści gdzie można coś takiego kupić - nie wiem czy to jest istotne ale efekt bedzie z usa ale to chyba nie ma znaczenia jesli bedzie na 9V AC 1.33A - dzieki i czekam na odpowiedzi
  • REKLAMA
  • #2 2440623
    humek
    Poziom 32  
    Ocena: 164
    w wyszukiwarce google wpisz temat zasilacze lub producenci transformatorów lun jakieś słowo pochodne i ci kolego znajdzie.W tej chwili nie mam "pod reka" zadnego katalogu ale jest kilku wytwórców krajowych np.TATAREK co produkuja takowe.Z tego co napisałes dobierzesz sobie na 100% taki zasilacz.
  • REKLAMA
  • #3 2440804
    filozzof
    Poziom 11  
    ide więc poszukać o wynikach napewno poinformuje :), choć szczeże mówiąc liczyłem na gotowca;)

Ale i tak wielkie dzieki :)
  • #4 2445080
    filozzof
    Poziom 11  
    Niestety ale nie znalazłem takowego podane przez Ciebie rima takiego nie produkuje :/, może jeszce jakieś pomysły?

Pozdrawiam

Dodano po 1 [minuty]:

Niestety ale nie znalazłem takowego podane przez Ciebie rima takiego nie produkuje :/, może jeszce jakieś pomysły?

Pozdrawiam
REKLAMA