logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Jak otworzyć plik I-melody (IMY) na komputerze?

jarekzczechó 21 Mar 2006 22:52 3769 10
REKLAMA
  • #1 2442435
    jarekzczechó
    Poziom 15  
    Ocena: 14
    Jak w temacie są to pliki do telefonu i nie mam pojęcia czym je otworzyć w komputerze.
  • REKLAMA
  • #3 2444734
    jarekzczechó
    Poziom 15  
    jankolo napisał:
    Przykro mi to powiedzieć, ale kolega jest ŚMIERDZĄCYM LENIEM!!
    http://www.google.pl/search?hl=pl&q=imy+player&btnG=Wyszukaj+w+Google&lr=
    Pierwszy link na liście.
    Nawet tego się koledze samodzielnie nie chce zrobić? A jeżeli kolega nie wpadł na taki pomysł, to tym gorzej, bo kolega okazałby się osobnikiem totalnie bezmyślnym.

Do czego to doszło że moderator stosuje obraźliwe treści? No kolego jankolo profesjonalistą na elektrodzie to nie jesteś.
  • REKLAMA
  • #4 2445159
    Platon
    Poziom 42  
    Ocena: 169
    jarekzczechó - inaczej niz to zrobil jankolo, takiej bezczelnosci z twojej strony nie mozna okreslic.
  • REKLAMA
  • #5 2445365
    jarekzczechó
    Poziom 15  
    Platon napisał:
    jarekzczechó - inaczej niz to zrobil jankolo, takiej bezczelnosci z twojej strony nie mozna okreslic.

Nie bardzo zrozumiałem ten post mianowicie kogo się tyczy jesli chodzi o mnie to to ja tu nikogo" śmierdzącym leniem" nieodważył bym się nazwać ale mniejsza z tym.Problem jest taki że ciagle nie uporałem się z tym plikiem link podany i opisany jako pierwszy prowadzi do programu Psmplayer który jakoś nie chce mi tego otworzyć służy on chyba do zmiany plików mid na mmf.
  • #6 2446368
    jankolo
    Spoczywaj w Pokoju
    Ocena: 584
    jarekzczechó napisał:
    służy on chyba do zmiany plików mid na mmf.

IMY player thanks to this program we can open amr ringtones.
    System for example Windows, dont`t have any specjal tools to open imy rings, but thanks to imy player we can open and play imy ringtones and have fun.
  • REKLAMA
  • #7 2448581
    jarekzczechó
    Poziom 15  
    A ja myślałem że jestem na polskim forum.
    Skopiowałeś to co tam pisze ale jak już wyżej napisałem po ściągnięciu okazuje się że to nie imy player a PSM player.
  • #8 2449630
    jankolo
    Spoczywaj w Pokoju
    Ocena: 584
    A ja myślałem, że w Polsce w szkołach nauczają języków obcych. Fakt, że szkoła naucza, ale uczeń nie ma najmniejszego zamiaru się nauczyć.
    "imy player" - odtwarzacz plików IMY
    "PSM Player" - nazwa programu.
  • #9 2452382
    jarekzczechó
    Poziom 15  
    jankolo napisał:
    A ja myślałem, że w Polsce w szkołach nauczają języków obcych. Fakt, że szkoła naucza, ale uczeń nie ma najmniejszego zamiaru się nauczyć.
    "imy player" - odtwarzacz plików IMY
    "PSM Player" - nazwa programu.

No wswzystko fajnie z tym że ten odtwarzacz mi takich plików w żaden sposób nie chce otworzyć zresztą pojawiają się w nim jakieś dziwne błedy.Po drugie na świecie nie istnieje tylko język angielski są też inne języki i nie każdy musi umieć je skopiować na forum tak jak ty.
  • #10 2452526
    Platon
    Poziom 42  
    Ocena: 169
    jarekzczechó - uzywaj googla do szukania stron w jezyku w jakim rozumiesz. Niespodzianka - po polsku tez sie da.
  • #11 2452866
    jarekzczechó
    Poziom 15  
    Platon napisał:
    jarekzczechó - uzywaj googla do szukania stron w jezyku w jakim rozumiesz. Niespodzianka - po polsku tez sie da.

Ludzie temat postu jest I- melody ......
    Drugi raz piszesz post bez sensu za pierwszym razem masz do mnie pretensje nie wiadomo o co? jak bym ja kogoś obraził .Zacznij uważnie czytać posty i nie pisz postów nie na temat.
    Dobra dowiedziałem sie wreszcie na innym forum do odtworzenia pliku imy może służyć program Magith ringtone a ten psm player to może to tylko wyświelić jako tekst.Temat zamykam.

Podsumowanie tematu

✨ Pliki I-melody (IMY) to format dzwonków telefonicznych, które nie są natywnie obsługiwane przez systemy Windows. Do ich odtwarzania na komputerze proponowano programy takie jak IMY Player oraz PSM Player, jednak PSM Player nie otwiera poprawnie plików IMY, a raczej służy do konwersji plików MID na MMF. Ostatecznie wskazano, że do odtwarzania plików IMY może służyć program Magith Ringtone, który jest dedykowany do tego formatu. Dyskusja podkreślała również trudności z dostępnością narzędzi do obsługi formatu IMY na komputerach oraz problemy z błędami podczas próby otwarcia tych plików w nieodpowiednich aplikacjach.
Wygenerowane przez model językowy.
REKLAMA