logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

THOMSON DTH 109 H - czyta divx, nie zawsze z głosem

michas001 23 Mar 2006 12:53 1898 2
REKLAMA
  • #1 2447553
    michas001
    Poziom 11  
    Ocena: 8
    Witam,
    Mam problemy z DTH 109 z odczytem plików divx.
    Mam nagrane na jednej płytce kilka filmów, a głos jest tylko w pierwszych dwóch (?). Testowałem to na kilku DTH 109 G (H, E) i jest dokładnie to samo. Natomiast na innym odtwarzaczach Yamaha, Manta :), wszystko jest ok. Nie wspomnę już o problemach z napisamy .srt bo nie we wszystkich filmach w ogóle sie pojawiają, a w/w innych niż DTH nie ma takiego problemu (napisy i film taka sama nazwa jest). No i czcionka wyświetlana jest za mała :))

Czy ktoś spotkał się z nowszym softem do DTH109 ?? Bo wiem ze wcześniej był z tym problem. Taki zabieg zrobiłem dla Yamahy i Manty i wszystko działa wzorcowo.

Michał
  • REKLAMA
  • #2 2450431
    MANGI
    Poziom 20  
    Zlituj się nad samym sobą i zmień odtwarzacz. TV z górnej półki robią jak trzeba (tu też mam zastrzeżenia) ale odtarzacze są pod psem, nie wiem z czego to wynika ale podłe mają pojęcie o sprzęcie dvd i audio.
    W temacie, brak w odtwarzaczu odpowiedniego kodeka audio i nic na to nie poradzisz
    pozdr
  • #3 2450656
    michas001
    Poziom 11  
    Ocena: 8
    Dobre :)
    Na szczęści dawno sie zlitowałem i od razu kupiłem Yamaha i nie ma rzeczy która by w nim nie dziłała. Thompsona kupiłem jako prezent ... rodzicom .... jak widać chybiony. Mój brat też kupił dla dziecka aby bajki odtwarzać i nawet z tym są problemy :)

Chciałem im pomóc stąd ten post :)
REKLAMA