logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Motorola v3, usunięcie kontaktów. Czy da się włączyć Bluetooth na stałe?

ktonikto 26 Mar 2006 13:01 1986 2
REKLAMA
  • #1 2458783
    ktonikto
    Poziom 9  
    witam,
    mam taki problem, posiadam motorole v3 i nie wiem jak usunac kontakty z telefonu. jest funkcja usun ale pojedynczo a ja chce usunac wszystkie z telefonu i z sima.

drugie pytanie: czy da sie wlaczyc bluetooth na stale? jak wlacze to po 60 sekundach sie wylacza.

a trzecie pytanie: przeslelm sobie zdjecie z siemensa i motka tego zdjecia nie chce otworzyc, pisze ze za duzy format a wcale nie jest duzy 56kB.
  • REKLAMA
  • #2 2461879
    john1234
    Poziom 21  
    Ocena: 90
    W menu uastawienia jest funkcja master reset wykonaj to i bedziesz mial czysty telefon i wtedy sprawdz dzialanie bluetooth i sprawe z zdjeciami.Kod to 0000.
  • #3 2462304
    zbok
    Poziom 14  
    Ocena: 6
    MASTER CLEAR usuwa WSZYSTKO z telefonu lacznie ze wszystkimi wprowadzonymi ustawieniami!!!! a nie same wpisy z ksiazki telefonicznej!!! nie polecam tej metody. Co do ksiazki telefonicznej to nie wiem czy sie da usunac wszystkie wpisy....

CO do Bluetooth wejdz w USTAWIENIA>POLACZENIE>lacze BLUETOOTH>USTAWIENIA i ustaw Zasilanie na wlaczone, ale nie polecam tego rozwiazania i trzymania caly czas wlaczonego Bluetootha poniewaz znaczaco wplynie to na czas trzymania baterii!! Ja Bluetooth mam ustawiony pod przyciskiem "strzalka w gore" i dzieki temu mam szybki dostep do tej funkcji i szybko moge go wlaczyc wtedy kiedy mi jest tylko potrzebny
REKLAMA