logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Siemens A65 - Telefon gaśnie po przypaleniu zapalniczką, co może być uszkodzone?

Gsm_michal 29 Mar 2006 15:11 771 4
  • #1 2471156
    Gsm_michal
    Poziom 25  
    Ocena: 21
    Witam.. mam ciekawy przypadek siemensa A65.. To co robi ten telefon to fakt iż włącza się na sekundę i gaśnie.. czasami piknie a czasmi nie.. czytałem na forum info o tym i wszyscy piszą o Naprawie Imei.. ale telefon padł po przypalaniu go zapalniczką.. a dokładnie koleś przypalał zapalniczką w okolicach baterii.. bateria jest na 100% sprawna bo jak wkładałem inną to tak samo.. i napięce tez ma okey:) czy jest możliwość że padło coś innego niż Imei... jeśli tak to prosze składajcie swoje propozycje.. może miał ktoś taki przypadek.. z góry dzięki:)
  • #2 2471160
    akanaf
    Poziom 16  
    Ocena: 2
    A soft sprawdzałes??
  • #3 2471178
    Gsm_michal
    Poziom 25  
    właśnie nie..narazie kabelka nie mam a poza tym nie znam się bardzo na tych softach.. chodzi mi bardziej o to czy mechanicznie może być coś uszkodzone..

Dodano po 1 [godziny] 19 [minuty]:

Właśnie dlatego chodzi mi o uszkodzenie mechaniczne bo jak to byłby soft to telefon powinien ładować.. a on żadnej reakcji...
  • #4 2472065
    leon.euro
    Spec od GSM
    Ocena: 39
    jak byly by uszkodzony softowo nie musi ładowac - wrecz nie ładuja przewaznie...
    dwa rozbierz fona zobacz co ona tam poprostu spalił... i wymien... zadko spotyka sie kogos kto przynosi ci przypalany telefon...

a jak sobie nie radzisz moze poprostu udaj sie do serwisu:] okresla ci czy jest sens naprawy i ile i finał:)

pozdrawiam leon.
  • #5 2472306
    Gsm_michal
    Poziom 25  
    No właśnie o to chodzi panie leonie że ja sam chce sobie go zrobić i miec z tego satysfakcję a nie nosić go po serwisach:D i dlatego wolę się upewnić zanim zacznę coś w nim podnosić:P
    Z góry dzięki..
REKLAMA