logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

HWK czy Cyclone do zdejmowania simlocków z Samsungów? Opinie i doświadczenia

tonk 30 Mar 2006 13:42 1002 2
REKLAMA
  • #1 2474558
    tonk
    Spec od GSM
    Ocena: 57
    jak uwazacie co lepeij?? chodzi mi o same samsungo i dokladnie tylko o simlocki (posiadam USTpro2 to fleshowania ale jest w deugim serwisie i zawsze biegac sie nie chce zeby zdjac sima:) prosze o oppinie jak sie spisuje HWK wiem simlock nim pojdzie natomiast chodzi mi o aktywacje USB smarta o samsugi czy on wspolpracuje na directcom ?? czy przez ten program i na kablach od ufs nie idze
    pozdro i dzieki
  • REKLAMA
  • #2 2474642
    wasylwek
    VIP Zasłużony dla elektroda
    Ocena: 88
    Mam HWK i aktywację Zulusa do samsunga . Zulus robi wiecej tych nowych modeli (trzeba mu to oddac ) np. ZV10 co HWK ma sferze marzeń. Tylko mały problem masz bo trzeba dokupic troche kabli nie wiedziec czemu ale niektóre samsungi maja identyczne wtyczki a wyprowadzeniea różne. Kupiłem zestaw kabli 14 w 1 , pokombinowałem trochę i przerobiłem je jeszcze tak , że mogę korzystać z nich po comie albo odpalic interface Tornado bo dodali w wyzszych wersjachSmarta taka mozliwość. Tylko nie pytaj mnie o schemat bo to była walka z miernikiem i stara przedłuzką PS2 odz myszy profilaktycznie dałem na linii TX i RX rezystory 47 ohm .
    Powiem ,że sprawdza mi sie to bo juz kilka smoków zgładziłem. gorzej z flaschami nikt nie wie w jakich kombinacjach liter siedzi polski jezyk.
    powodzonka.
    P.S. Zulus tańszy jezeli masz brac sama aktywacje.
  • #3 2474748
    tonk
    Spec od GSM
    Ocena: 57
    tzn wiesz mi jest to potrzebne tylo do smokow takze bralbym triala HWK co w zupelnosci by mi wystarczylo hmm no wlasnie te kableki czlowieka dobijaja,
REKLAMA