logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Stroboskop Eurolite Disco Strobe 25 - nie działa po przeniesieniu na imprezę

djsuchy 30 Mar 2006 22:33 2080 6
REKLAMA
  • #1 2476681
    djsuchy
    Poziom 20  
    Ocena: 6
    Witam. Mam następujący problem pozyczyłęm stroba eurolite disco strobe 25, w domu działało idealnie za to jak doniosłem na impreze ;/ cos sie stało. Wygląda to tak strob po włączeniu nie mruga po jakis czasie mrugnie albo raz albo pare razy i znów "cisza" nie wiem co sie z nim mogło stac ;/ Moze cos sie w nim wzruszyło - tylko pytanie co ;/. Prosze o pomoc
    Z góry dzięki
    PS. strob nie jest mój musze go oddac jako działjący

pozdr
    djsuchy
  • REKLAMA
  • Pomocny post
    #2 2497646
    oj
    Poziom 42  
    Ocena: 480
    Palnik do wymiany
  • REKLAMA
  • #3 2499525
    djsuchy
    Poziom 20  
    z góry dziki pozd
  • REKLAMA
  • #4 2502994
    pol102
    VIP Zasłużony dla elektroda
    Ocena: 369
    no wcale to nie musi byc palnik ja bym podejrzewal ze uszkodzone jest polaczenie od trafo transformatorka na blaszke na palniku ktora jest odpowiedzialna za wyzwalanie palnika
  • #5 2509344
    geforce_88
    Poziom 12  
    Ocena: 1
    Witam! Ja może troche nie na temat. Własnie robie sobie taki stroboskop i mam pytanie na temat tego trafa. Prosił bym o jakieś parametry i najważniejsze gdzie mogę coś takiego dostać ? Czy mógł bym zastsować na przykład trafo sterujące Funai lub innej firmy ? Z góry dziękuję za podpowiedź.
  • REKLAMA
  • #7 2537617
    djsuchy
    Poziom 20  
    Ok wszystkim dziękuje ze pomoc temat zamykam

pozdr
    djsuchy

Podsumowanie tematu

LABEL_AI_GENERATED
Stroboskop Eurolite Disco Strobe 25 działał poprawnie w domu, jednak po przeniesieniu na imprezę przestał prawidłowo mrugać – po włączeniu nie miga, a po pewnym czasie pojawiają się pojedyncze lub kilka błysków, po czym następuje przerwa. Możliwą przyczyną jest uszkodzenie palnika lub problem z połączeniem między transformatorem a blaszką wyzwalającą palnik. Wskazano, że wymiana palnika może rozwiązać problem, ale równie prawdopodobne jest uszkodzenie połączenia od transformatora do palnika. Dodatkowo pojawiły się pytania o parametry i dostępność transformatorów sterujących, z podaniem przykładowych modeli dostępnych w sklepie internetowym. Ostatecznie temat został zamknięty po podziękowaniu za pomoc.
Podsumowanie AI na podstawie dyskusji. Może zawierać błędy.
REKLAMA