logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Philips 3010 – jaki soft i karta (zielonka, FUN) do odbioru Polsatu?

marexsc 02 Kwi 2006 09:15 1498 6
REKLAMA
  • #1 2484301
    marexsc
    Poziom 15  
    Ocena: 56
    Troche czasu nie byłem w temacie a jak byłem to i tak z tego nic nie wyszło mam pytanko czy ktoś mógłby mnie naprowadzić na konkretny soft do tunera i do karty żeby można było edukować polsat dodam tylko że karty jakie posiadam to tzw.zielonka (kiedyś tak nazywano) no i karta FUN bez żadnego kwarca,wgrywałem coś tam kiedyś na tą karte ale nie chciało chodzić bo nie było nic na nią wszystko co znajdowałem było do kart z kwarcami i moja nie chciała chodzić, w tunerze nie mam nic przerobione,czy dobrze nazywam karte FUN czy FUNRARI?

Dodaje fotke kart
    Załączniki:
    • Philips 3010 – jaki soft i karta (zielonka, FUN) do odbioru Polsatu? Karty.JPG (35.11 KB) Musisz być zalogowany, aby pobrać ten załącznik.
    • Philips 3010 – jaki soft i karta (zielonka, FUN) do odbioru Polsatu? Karty.JPG (35.11 KB) Musisz być zalogowany, aby pobrać ten załącznik.
  • REKLAMA
  • REKLAMA
  • #3 2484801
    marexsc
    Poziom 15  
    A popdpowie mi ktoś jaka to karta? jak nazywa się do niej wsad?
  • #4 2484816
    wojtek12345
    Poziom 23  
    Ocena: 93
    Po prawej "zielonka", po lewej FUN.
  • REKLAMA
  • #5 2484869
    marexsc
    Poziom 15  
    A czy na zielonce da się oglądać to co na FUN,czy moge wgrać na karte FUN plik Multifunrari?
  • REKLAMA
  • #7 2486523
    cmsydney
    Poziom 14  
    Ocena: 37
    a nawet wystarczy stara karta cyfry, jednakze nie wszyskie pakiety chca dzialac edukacyjnie, nasz dziala :)

Podsumowanie tematu

LABEL_AI_GENERATED
Dyskusja dotyczy doboru odpowiedniego oprogramowania (softu) i karty do tunera Philips 3010 w celu odbioru kanałów Polsat, zwłaszcza z wykorzystaniem kart typu "zielonka" oraz karty FUN (bez kwarca). Użytkownik poszukuje wsadów do tunera i kart, które umożliwią edukacyjne oglądanie Polsatu. Wskazano, że karta po prawej stronie to "zielonka", a po lewej karta FUN. Zalecane jest użycie karty "zielonka" do celów edukacyjnych, natomiast na kartę FUN nie ma dostępnych wsadów z kwarcem, co utrudnia jej działanie. Podano linki do zasobów z wsadami i forów tematycznych (expoint.dvhk.pl, forum.dvhk.pl, elektroda.pl) dla dalszych informacji. Wspomniano również, że do edukacyjnego odbioru wystarczy nawet stara karta Cyfry, choć nie wszystkie pakiety działają w trybie edukacyjnym. Tuner Philips 3010 pozostaje niezmodyfikowany sprzętowo.
Podsumowanie AI na podstawie dyskusji. Może zawierać błędy.
REKLAMA