hehe a czym elektronika rozni sie w takich chinskich od zwyklych? wszystko jest na TDA i nic lepiej nie gra. zaden sony czy inny firmowy radioodtwarzacz nie gra lepiej niz chocby medion ktory podaje prawdziwe parametry a w srodku ma takie samo TDA, nie mowimy tutaj o radioodtwarzaczach za 2000 ktore sa na mosfetach ofcoz.
Cytat: Ale za subwoofer, to byś pewnie dał, co?
Ja uważam, że głośniki za 23zł, to kpina. Pierwsze lepsze radio kosztuje 200zł, a przyjmuje się, że głośniki są ważniejsze.
nie za subwoofer tez bym tyle nie dal. pozatym nie chce suba w aucie a jesli juz bede mial na niego miejsce tj. wiekszy samochod to zrobie tandem na LW800 i mi wystarczy.
Cytat: Chyba, że masz chińskie radio za 49zł, to wtedy rzeczywiście wszystko jedno.
mam mediona ktory ma 2x15W w RMSie na TDA2005. a roznica dzwieku miedzy nim a soniaczem za 400zl jest ŻADNA! jedyna roznica to ta za medion podał te 2x15W a sony podal 2x40 co jest niemozliwoscią gdyz oba radią sa na tym samym TDA! nie ma sie co oszukiwac znacznie za duzo placi sie za firme.
glosniki za 23zl z tesli sa naprawde dobre, zadna kpina! od kiedy to cena jest miernikiem jakosci dzwieku?? prosze o podawanie jakichs propozycji a nie dyskutowanie o głosnikach. Nie dam wiecej niz 50zl za glosniki. koniec kropka.