logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Pionek 1430 - błąd Err na wyświetlaczu po wgraniu softu przez JTAG

pablo22 03 Kwi 2006 09:06 936 3
REKLAMA
  • #1 2487696
    pablo22
    Poziom 11  
    Mam wlasnie taki problem za kazdym razem na wyswietlaczu Err i nie wiem co z tym zrobic. Probowalem kilka razy postawic go Jtag roznymi sposobami i nic. Raz udalo sie wgrac orginalny soft, wiec chcialem zaladowac OF i znow to samo.

Moze ktos ze znawcow tematu mial juz taki problem i chetnie sie podzieli jak to zrobic.

Dzieki z gory za pomoc!!
  • REKLAMA
  • #2 2491539
    gonek
    Poziom 14  
    Ocena: 23
    pablo22 napisał:
    Mam wlasnie taki problem za kazdym razem na wyswietlaczu Err i nie wiem co z tym zrobic. Probowalem kilka razy postawic go Jtag roznymi sposobami i nic. Raz udalo sie wgrac orginalny soft, wiec chcialem zaladowac OF i znow to samo.

Moze ktos ze znawcow tematu mial juz taki problem i chetnie sie podzieli jak to zrobic.

Dzieki z gory za pomoc!!

Spróbuj wyczyscić eeproma. Tzn. wgraj mu same FF FF FF.....
  • REKLAMA
  • #3 2493426
    DziadzioMiecio
    Poziom 27  
    Ocena: 144
    Wgraj mu orginalny soft i eproma programem pioniro 4 propnuje potem generatora jakis starszy soft poszukaj z nieba kanalow a poterm dopiero nowszy soft .
  • #4 2493922
    pablo22
    Poziom 11  
    Probowalem juz roznymi sposobami wgrac -oczywiscie jtag bo przez kable nie ma szans - orginalny soft i eprom. Soft wchodzi normalnmie i eprom tez ale po odczycie eproma za kazdym razem jest inaczej. Probowalem rowniez wgrac same FF FF FF FF.... i tez nic po wylaczeniu i wlaczeniu zawsze zostaja jakies inne pierdoly juz nie wiem co to moze byc. Wiec na pomoc licze tylko od wszystkich z forum. Moze mial ktos juz taki problem i zrobil to.:?:
REKLAMA