logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Jak wymienić zawieszenie w głośniku GDN 20/40? Porady i klej

Paweł007 03 Kwi 2006 18:17 1562 3
REKLAMA
  • #1 2489254
    Paweł007
    Poziom 22  
    Ocena: 21
    Witam

Mam takisam głosnik jak na zdjeciu tylko ze mój ma juz z ok 20lat. Posypało sie w nim górne zawieszenie.Chciałbym je wymienic tylko sie troche boje. Oile mi wiadomo to piankowe zawieszenie moge zmys acetone i wkleic nowe na miejsce starego bez rozbierania niczego tylko stare zdejmuje i wklejam nowe. Jak zrobic, albo naco uwazan zeby prosto wszystko przykleic jakiego kleju uzyc i ile go "dac"??
    Wiem ze podobne postyistnieja ale ja zabardzo nic nie wyczytałęm
    Z góry dziekuje za porady (mile widziany kontakt gg)
    Paweł007
    Załączniki:
    • Jak wymienić zawieszenie w głośniku GDN 20/40? Porady i klej 20.40[1].jpg (30.73 KB) Musisz być zalogowany, aby pobrać ten załącznik.
  • REKLAMA
  • REKLAMA
  • #3 2489818
    Paweł007
    Poziom 22  
    Bardzo dobry film, naprawde to mi rozwiało duzo watpliwosci tylko ze po angielsku. J własnie te kawałki folijki wsadzone to poto aby prosto wszystko było.Niewiem jaki to klej i czy trzeba czekac az wyschnie.W głosniku koles wycioł kopułke, ja mam fioletowe głosniki i watpie zeby dobrac taki sam kolor spowrotem a pozatym bedzie widac pewnie ruznice. NIeda sie bez wycinania tego zrobic?
    Mam włąsnei takie same kolumienki (tylko w tej nieseidzi oryginał) kolumna jest z tego postu(to nie moja) https://www.elektroda.pl/rtvforum/topic465175.html
    Załączniki:
    • Jak wymienić zawieszenie w głośniku GDN 20/40? Porady i klej Mar05$01[1].JPG (35.7 KB) Musisz być zalogowany, aby pobrać ten załącznik.
  • #4 2492285
    Paweł007
    Poziom 22  
    Byłbyma wdzieczny jakby mi ktos rozwiał watpliwosci
REKLAMA