logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Jak wgrać język polski na Motorola v360 z wersją 4513_G-08.B7.5CR?

Cyrano 04 Kwi 2006 13:54 1722 3
REKLAMA
  • #1 2491805
    Cyrano
    Poziom 18  
    Ocena: 3
    Sciągnąłem z Motorolki sim-locka, a teraz zastanawiam się jak wgrać polski? Przede wszystkim nie wiem jak sprawdzić wersję: jeśli podłączam bez test-pointa, Smart nie znajduje telefonu. Po test-poincie, czyta IMEI i komunikat "Flash ready" czy coś w tym rodzaju. Przecież nie mogę załadować czegokolwiek tzn. innej wersji? Jak to robicie? Dzięki za pomoc... OK, wersję sprawdziłem: 4513_G-08.B7.5CR jest w telefonie. Czy mogę załadować: R4513_G-08.B7.5BR-LP0536?
  • REKLAMA
  • Pomocny post
    #2 2492012
    arczi114
    Poziom 28  
    Ocena: 12
    zapisz najpierw kopie bezpieczenstwa ,a pózniej możesz wgrywac do bólu ,ja próbowałem najróżniejsze pliki wgrywac na motki ,albo wgra i nie odpali albo wyskoczy komunikat ze nieprawidłowy format lub coś w tym stylu , wątpie żebys uwalił programowo Smartem Motke...,powodzenia
  • REKLAMA
  • Pomocny post
    #3 2492022
    mariogsm
    Poziom 20  
    Ocena: 2
    jak to bez tp nie możesz sprawdzić wersji wejdź ręcznie naciśnij *+#+czerwona słuchawka i telefon się odpali w trybie flash a tam pisze wersja softu,Podłącz ten telefon do smarta zrób kopię bezpieczeństwa,później wgraj full flash potem język polski,naciśnij(odłącz teleofn)potem daj informacje potem daj czytaj info telefonu,jeżeli masz w pakiecie język polski to wgrało się prawidłowo,Często jeszcze przed wgraniem softu trzeba zrobić PDS ale nie zawsze.Jak co to pisz pomogę ci.Robiłem kilka sztuk.

pozdrawiam mariogsm
  • #4 2492289
    Cyrano
    Poziom 18  
    Ocena: 3
    Zrobiłem backup jak radziliście, wgrałem sam język podany powyżej. Działa. Dzięki za pomoc!
REKLAMA