logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Jak ustawić plik *.amr jako dzwonek w Siemens AX72? Czy zmiana softu jest konieczna?

amarok 05 Kwi 2006 19:09 1497 5
REKLAMA
  • #1 2496563
    amarok
    Poziom 11  
    Witam
    Jak ustawić *.amr na dzwonek w siemensie ax72?
    słyszałem ze to mozliwe. Czy trzeba zmieniać soft?? Prosze o pomoc.
  • REKLAMA
  • REKLAMA
  • Pomocny post
    #3 2843675
    grafik_mk1
    Poziom 13  
    da sie kolego ustawic amry poprostu wylacz telefon wyjmij karte i go wlacz, wejdz do menu i tam na dole bedzie dzwieki amr i zaznacz to jako wlaczone
  • REKLAMA
  • #4 3025457
    wiewior_kg
    Poziom 26  
    Ocena: 10
    Dziwne mam ten sam problem. Wyjąłem kartę i włączyłem telefon, wszedłem w menu i na samym dole był napis AMR. Nacisnąłem to i były dwie opcje jedna Wł. Druga Wył. Wybrałem Wł. i wyłączyłem telefon wsadziłem kartę i po włączeniu wszedłem w menu i dzwonki. Mam jeden zapisany dzwonek w AMR i chciałem go ustawić. Najechałem na Dźwięki połączeń i po najechaniu na ten dzwonek na dole pojawił się napis info i Powrot. Nie mogę nadal go ustawić. Myślałem też nad zmianą softu z tego oryginalnego na softa z ax75. Nie wiem czy to by coś dało ale może warto sprobować ? :|
  • REKLAMA
  • #5 3113884
    grafik_mk1
    Poziom 13  
    witaj wiewior moze tak byc dlatego ze siemens potrzebuje programu do robienia amr ow pod niego
    jak jestes zainteresowany jeszcze napisz na meila do mnie wysle ci go pozdrawiam grafik
  • #6 3726825
    raf_entek
    Poziom 18  
    Ocena: 9
    Witam!

Skoro znalazłem temat, to postanowiłem go odkopac, zamiast pisać nowego. Interesuje mnie właśnie ten program, do robienia AMR-ów pod Siemens AX72, czy ktoś zna może jego nazwę?
REKLAMA