logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Nokia 6680 a dual-sim. Opcja przełączania kart z menu w telefonie.

Bart_Q 06 Kwi 2006 18:00 1229 4
REKLAMA
  • #1 2500079
    Bart_Q
    Poziom 11  
    Witam... Chce korzystac w mojej Nokii 6680 z dwoch kart sim (z ery i simplusa i obie sa po 2003 roku)

Najlepszym rozwiazaniem byloby sopiowac obie karty i wgrac oba numery na
    jedna karte, ale z tego co sie orientowalem to jest raczej nie mozliwe ( no chyba ze juz zlamano ten algorytm nowy i da sie juz kopiowac te karty?-jesli tak to prosze o informacje)

Dlatego tez chcialem zakupić jakeigos dualsima, ale koniecznie musi miec opcje przelaczania kart z menu w telefonie. I tutaj moje pytanie, czy jest to w ogole mozliwe pod symbianem. Simextra z ery dziala tak samo Plusmega wiec mysle ze i przelaczanie kart powinno dzialac. Jesli sie nie myle to prosze o jakies linki na allegro z takimi dualami. Moga byc bez ciecia karty i z cieciem takze. Z gory dzieki. Pozdrawiam Bart_Q
  • REKLAMA
  • #2 2500164
    komismaja
    VIP Zasłużony dla elektroda
    Ocena: 25
    6680 to bb5 :)
    gdyby taka mozliwość była to by nie trzeba było simloka zdejmowac
    nie masz szans na wykonanie czegos takiego
    pozdrawiam
  • REKLAMA
  • #3 2500245
    Bart_Q
    Poziom 11  
    ale ja nie posiadam simlocka...

Dlaczego myslisz ze to niemozliwe? Przeciez widzialem nawet dual-sim dedykowany specjalnie dla 6630 a przeciez to tez bb5. tylko ze tam przelaczanie kart nastepowalo po wylaczeniu i ponownym wlaczeniu telefonu.
  • REKLAMA
  • #4 2508566
    Bart_Q
    Poziom 11  
    Mógłby mi ktos jeszcze odpowiedziec bo nie wiem zcy mam kupowac tego duala czy nie :/
  • #5 2886965
    QompaQ
    Poziom 12  
    Ocena: 26
    Hi
    powiem tak :
    Mam N6670 bez blokady :)
    i karte sim 8 in 1 która została zrobiona przezemnie z mioch starych nómerów telefonicznych zanim wprowadzili nowe algo..
    Reasumując TO DZIAŁA.
REKLAMA