logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Jak rozebrać Sony Ericsson T610 po uszkodzeniu wyświetlacza?

momichal 07 Kwi 2006 11:37 863 6
REKLAMA
  • #1 2502347
    momichal
    Poziom 11  
    Moją komurke przejechał pług (wiem jak to brzi ale to prawda) i o dziwo nic nie jest zepsute oprócz wyświetacza. Niestety nie wiem jak tą komurke rozebrąć. Odkręcam dwie sruby pod baterią i nic. Mam pociągnąć na siłe czy są tam jakieś zatrzaski lub ukryte sruby? Jeśi ktoś potrafi mi pomóc to prosze o rade.
  • REKLAMA
  • REKLAMA
  • #3 2502475
    rakoczy42
    Poziom 18  
    Ocena: 36
    pomijajac twoje pytanie .co twoj telefon robil pod pługiem?był tam sam czy razem z Toba?
  • #4 2507100
    momichal
    Poziom 11  
    pod pługiem był sam telefon bo wypad mi z otwartej kieszeni. ja byłem kawałek dalej w rowie ale pewnie bardziej jestem widoczny i mnie kierowcanie przejechał.

Błędy ortograficzne w obydwu postach, popraw je :!:
    Przeczytaj regulamin bo chyba go nie zrozumiałeś do końca ;)
    bony78
  • REKLAMA
  • #5 2508116
    rakoczy42
    Poziom 18  
    Ocena: 36
    miales ze tak powiem fuksa :D
  • REKLAMA
  • #6 2594037
    beta89
    Poziom 2  
    Dobry temat mi też się to przyda. THX ludzie :D
  • #7 2595527
    ojciec10
    Poziom 20  
    Ocena: 113
    Rozumiem go, sam mało swojej cegły (nokia 3210) nie rozjechałem:)

Podsumowanie tematu

✨ Użytkownik zgłasza problem z rozebraniem telefonu Sony Ericsson T610 po uszkodzeniu wyświetlacza spowodowanym przejazdem pługu. Po odkręceniu dwóch śrub pod baterią obudowa nie chce się rozdzielić, pytając o obecność zatrzasków lub ukrytych śrub. W odpowiedzi udostępniono link do szczegółowej instrukcji demontażu modelu T610, która pokazuje kolejne etapy rozbierania telefonu. Dyskusja zawiera także komentarze dotyczące nietypowej sytuacji uszkodzenia telefonu oraz odniesienia do innych modeli, takich jak Nokia 3210, w kontekście wytrzymałości urządzeń.
Wygenerowane przez model językowy.
REKLAMA