logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Kod do trybu testowego Philips TV 29PT805B/00 Chassis FL4.17

GRZECHO 1 09 Kwi 2006 20:06 1397 5
REKLAMA
  • #1 2510381
    GRZECHO 1
    Poziom 12  
    Ocena: 6
    Jak w tytule poproszę o kod do trybu testowego jeśli ktoś posiada.
    Chassis FL4.17

Z góry DZIĘKUJE
  • REKLAMA
  • REKLAMA
  • #3 2513853
    GRZECHO 1
    Poziom 12  
    DZIĘKI K.K
    A mam pytanko czy jaki jest kod wklepywany z pilota aby wejść w tryb testowy nie rozkręcając telewizora.
  • REKLAMA
  • REKLAMA
  • #5 2548791
    GRZECHO 1
    Poziom 12  
    Witam
    Mam pytanie odnośnie tego telewizora.Widać że był grzebany i ktoś kręcił czym popadnie .Wszedłem do menu serwisowego ale nie bardzo wiem co można tam zrobić ,chodzi o pierwszą zakładkę są tam jakieś wartości ale nie wiem co do czego zwykłe menu jest bardzo ciemne i jak ściemnie obraz to prawie go nie widać.Mam pytanie czy są jakieś fabryczne ustawienia w menu serwisowym lub czy moż na zresetować te ustawienia do ustawień fabrycznych. Tam gdzie są piny aby wejść w tryb serwisowy jest ich 3 i udało mi się wejść w jakieś inne menu gdzie było tak:

SERWICE 00 00 00 00 00

Nie wiem co to jest?
    Mam pytanie czy posiada ktoś serwisówkę do tego telewizorka lub jakie kolwiek informacje na jego temat.

Pozdrawiam
  • #6 2550303
    k.k
    Spec od TV
    Ocena: 54
    To jest tryb SERVICE DEFAULT MODE (SDM). Zera oznaczają brak błędów. W tym trybie nie ma żadnych regulacji. Należy przejść do trybu SERVICE MODE przez zwarcie 1S23 i 2S23. Proszę podać e-mail na moje PW wyślę serwisówkę.
REKLAMA