moze cos spartolilem ale jak pan arti ma jeszcze chwilke cierpliwosci to bardzo prosze
Dodano po 27 [minuty]: nie wiem co ja zrobilem ale moze napisze tak skopiowalem eeprom sagdr te fildy wszystkie tak dla pewnosci

zeby czegos nie urwac itp ,skopiowalem eeprom z innego takiego samego sagema wgralem mu ale z wiadomych przyczyn nie dzialal pokazalo sie sim lock :/,wgralem ponownie ten stary eeprom i pokazalo sie logo welcome to orange i ladowanie bateri nastepowalo w sposob prawidlowy czyli widoczny pasek postepu !!
przeczytalem post od speca od sagemow arti 123 troche za pozno ale moze i dobrze,bawilem sie szukalem tego astu bo kiedys mialem go gdzies,nie zanlazlem niestty probowalem innych progsow ad edycji fildow ale jakos sie nie dalo bo fild 995 wygladal 00 tak a mialem wpisac 86 04 czy jakos i sienie dalo wpadlem na pomysla zeby obejsc to bo skad mam wiedziec jak to zrobic!!
do serwis modu nie kcialo wejsc :/ wpisalem ten fild do wczesniej sciagnetego logu z fona i zapodalem sagem doktora jako prog z text polecialo ale mialo jakies alle,po czestym wciskaniu C poszlo ,a co sie okazalo ze zakrecilem sie i nie wyciaglem karty sim z fona :/ eh ,wyciagam sima ,wlaczam fona pisze BRAK KARTY SIM ,wkladam karte pokazuje godzine i odziwo dziala ten fon bo dzwonilem na *111 tylko jest jakis dziwny znaczek 1 z prawej strony wyswietlacza

nie wiem co to ma byc !!! fon jest chyba z angli czy cos bo w pl jest za stary jak na pomarancze !!
WSZYSTKO TO DZIEKI ARTI123 DZIEKI JESTES COOL
Dodano po 6 [minuty]: ta 1 czy 2 to jaka s linia czy cos