logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Ford ESRT 22 DPS - Jak wpisać kod radia z klawiaturą do 4?

drysiek 25 Kwi 2006 08:39 1694 2
REKLAMA
  • #1 2562861
    drysiek
    Poziom 13  
    Ocena: 4
    potrzebuje informacji jak przebiega proces wpisywania kodu do tego radia, po wlaczeniu sa 3 kreski i co dalej ?? trzeba cos przytrzyma? a moze dwa lub wiecej przyciskow jednoczesnie, jak wpisywac liczby typu 9 skoro klawiatura jest do 4 ? moze poprzez wielokrotne naciskanie tego samego przycisku ? jak narazie to nie wiem jak zrobic aby na wyswietlaczu pojawilo sie cokolwiek innego niz ---
    pozdrawiam
  • REKLAMA
  • #2 2563104
    wit007
    Poziom 24  
    Ocena: 26
    A probowales wciskac kilka razy przycisk 1? IMHO dziala to tak, ze musisz wlasnie iles razy nasickac przyciski 1, 2 i 3. Tylko czym zatwierdzic?
  • #3 2563118
    drysiek
    Poziom 13  
    Ocena: 4
    https://www.elektroda.pl/rtvforum/topic498013.html - tutaj jest cos podobnego, ja mam 3 kreski --- i cztery przyciski wiec moze czwórką się zatwierdza, podlączyłem pod zasilacz i czekam az zaczną migać, wychodze teraz z domu, jak wroce za jakies 1,5h to sie zobaczy czy sie cos ruszają:D
    czekam na dalsze podpowiedzi....

-------------------------------------------------------------------------------------
    no wiec juz wiem wszystko :)
    podlanczamy do zasilania, wlanczamy radio i czekamy okolo 30 min az kreski zaczna migac, po tym czasie za pomoca klawisza 1 wprowadzamy pierwsza cyfre kodu (jesli jest np 6 to naciskamy 6 razy, potem klawiszem nr 2 druga cyfre i klawiszem nr 3 ostatnia cyfre, naciskamy czworke i jak kod jest poprawny to radio sie wlączy)
    to taki opisik dla potomnych
    temat uważam za zamknięty
REKLAMA