mam płytę główną Asus A7V600-X i narzędzie do niej (które dołączone było na płycie cd do tej płyty głównej razem ze sterownikami płyty głównej), które nazywa się AsusUpdate - w instrukcji obsługi płyty głównej nic nie pisze o tym narzędziu tylko, że jak chce się uaktualnić bios to coś tam nagrać na dyskietkę, podczas uruchamiania kompa włożyć dyskietkę z nowym biosem itd. - skomplikowane
bo wykorzystując narzędzie AsusUpdate ściąga mi bios z internetu i zapewne go instaluje bo potem trzeba ponownie uruchomić komputer ...
więc czy ten program AsusUpdate pozwoli mi uaktualnić bios płyty głównej bez korzystania z żadnych nowszych biosów nagrywanych na dyskietkę czy jednak żeby uaktualnić bios bedę musiał pobrać go z internetu-nagrać na dyskietkę itd. ????
Rady:
- dbaj o styl swojej wypowiedzi
- nie popełniaj błędów
- nie zaniżaj poziomu elektroda.pl
- nie stosuj wielokrotnie (?,!)
- stosuj duże litery zaczynając zdanie
Popraw post i temat!
Dziękujemy!
(TJT)
bo wykorzystując narzędzie AsusUpdate ściąga mi bios z internetu i zapewne go instaluje bo potem trzeba ponownie uruchomić komputer ...
więc czy ten program AsusUpdate pozwoli mi uaktualnić bios płyty głównej bez korzystania z żadnych nowszych biosów nagrywanych na dyskietkę czy jednak żeby uaktualnić bios bedę musiał pobrać go z internetu-nagrać na dyskietkę itd. ????
Rady:
- dbaj o styl swojej wypowiedzi
- nie popełniaj błędów
- nie zaniżaj poziomu elektroda.pl
- nie stosuj wielokrotnie (?,!)
- stosuj duże litery zaczynając zdanie
Popraw post i temat!
Dziękujemy!
(TJT)