logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Wybór odtwarzacza mp3 512MB: MoVo czy Sandisk Sansa? Jakość, funkcje, opinie

insom87 02 Maj 2006 12:00 1346 3
REKLAMA
  • #1 2583396
    insom87
    Poziom 17  
    Ocena: 1
    Witam !!! Mam do Was pytanko. Doradzono mi, ze lepiej kupic MoVo 512mb i Nokie 3100 niz Nokie 6230 :E. Ale teraz tak, mam pytania:

- jaka jest jakosc tego mp3playera ?
    - jaka glosnosc ?
    - czy wyswietla tytuły i wykonawce podczas grania ?
    - czy jest mozliwosc grupowania muze po folderach i potem skakania miedzy nimi ?
    - czy da sie na odtwarzaczu kasowac pojedyncze mp3ki ?

Chodzi mi o tego MoVo :

Wybór odtwarzacza mp3 512MB: MoVo czy Sandisk Sansa? Jakość, funkcje, opinie,

A może bardziej oplaca sie kupis Sandisc SANSA 512mb ze slotem na MMC/SD ? Bo cena jest taka sama ...

Wybór odtwarzacza mp3 512MB: MoVo czy Sandisk Sansa? Jakość, funkcje, opinie

Dzieki wszystkim za pomoc i odpowiedzi.
  • REKLAMA
  • #2 2583589
    matador123
    Poziom 20  
    Ocena: 34
    Sandisk SANSA 512mb. Uzywam od roku - bardzo dobry. Mozna ewentualnie zmienić sluchawki, oryginalne nie sa zle, lecz maja nieco dyskusyjne smoczki do uszu. Praktyczny bardzo jako czytnik kart SD. Firmware bardzo stabilny i prosta obsluga Pzdr.
  • REKLAMA
  • #3 2583814
    insom87
    Poziom 17  
    matador123 napisał:
    Sandisk SANSA 512mb. Uzywam od roku - bardzo dobry. Mozna ewentualnie zmienić sluchawki, oryginalne nie sa zle, lecz maja nieco dyskusyjne smoczki do uszu. Praktyczny bardzo jako czytnik kart SD. Firmware bardzo stabilny i prosta obsluga Pzdr.

Kumpel tez go ma i go chwali, ale ma 1GB. Co do kabla, chodzi mi o to, ze wlasnie czasem mialem takie sytuacje z moim no name, ze bylem u kumpla i mogle wgrac sobie od niego mp3, bo mial wyjscie USB. Owszem, Sandisk ma czytnik kart, ale nie predko dokupie ja do niego smilies/szczerbaty.gif. A kasowanie mp3 przydaje sie, np gdy chcesz nagrac cos z radia a brakuje Ci pamieci. MoVo jest mniejszy, a do malego LCD przyzwyczailem sie, bo posiadalem no name'a z takim malym LCD.

Cena jaka mnie interesuje to 250zł, wiecej nie dam za mp3playera 512mb. Heh, moglbym za to kupic 1gb no name, ale mam jzu wyrobiona opinie na ich temat smilies/szczerbaty.gif.

A co do Sandiska i MoVo to nie wiem dalej jaka podjac decyzje. Podobno, MoVo daje lepszy dzwiek, podobno. Pozatym, za taka cene dostajemy od Creative mniej, co oznacza ze jakosc moze byc lepsza... Sandisk jest tanszy przy wiekszych mozliwosciach, a to kojarzy mi sie z No Name'mami ...
  • #4 2586717
    insom87
    Poziom 17  
    Kupuje SanDisk Sansa :).

Temat zamknięty :)
REKLAMA