logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Czy istnije możliwość rozszerzenia pamieci wew w Noki 3660 ?

Xeo 02 Maj 2006 14:47 859 2
REKLAMA
  • #1 2583944
    Xeo
    Poziom 19  
    Ocena: 15
    Witam!

Mam Nokię 3660 i non stop mi wyrzuca że mam za mało pamieci :( aby uruchamiac aplikacje wiec po co mi karta MMC skoro apikacje nie smigają.
    W koncu to S60 wiec mozna by sie bardziej z niej nacieszyc.

Slyszałe że ktos juz to robił np. podmiana może BGA z noki 6600 ma wieksza ale mozliwe ze sama kosc to za malo mozliwe ze trzeba w sofcie pogrzebac aby dopisac adresy. Nie wiem dlatego pytam.

Za wselkie sensowne Info z Góry Dziekuje. :)

pzdr.Xeo '06
  • REKLAMA
  • #2 2584390
    ninjahwdp
    Poziom 28  
    Xeo napisał:
    Witam!

Mam Nokię 3660 i non stop mi wyrzuca że mam za mało pamieci :( aby uruchamiac aplikacje wiec po co mi karta MMC skoro apikacje nie smigają.
    W koncu to S60 wiec mozna by sie bardziej z niej nacieszyc.

Slyszałe że ktos juz to robił np. podmiana może BGA z noki 6600 ma wieksza ale mozliwe ze sama kosc to za malo mozliwe ze trzeba w sofcie pogrzebac aby dopisac adresy. Nie wiem dlatego pytam.

Za wselkie sensowne Info z Góry Dziekuje. :)

pzdr.Xeo '06

A moze sprawdz czy nie masz uruchominych za duzo aplikacji naraz [w symbianie, czerwona sluchawka nie wylacza programu ale go miminializuje], nie ma mozliwosci instalacji na karte?

PS. jak ja w mojej 6680 sie motalem, to nawet przy wejsciu w rejestr polaczen byl napis za malo pamieci :D
  • #3 2584470
    Konto nie istnieje
    Poziom 1  
REKLAMA