logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Materiały o kserokopiarkach: budowa, działanie, historia, zastosowania

maniek_jaworzno 03 Maj 2006 12:10 1383 9
REKLAMA
  • #1 2587012
    maniek_jaworzno
    Poziom 2  
    Mam ogromny problem a mianowicie potrzebuje jak najwiecej materiałów o kserokopiarkach ( narzucono mi taki temat pracy dyplomowej a ja sie na tym nie znam :/ ) W necie znalazłem materiałów ogólnych na 2 strony a ja potrzebuje na 15 :/

prosze o pomoc. ... niech ktos zrzuci linkiem albo czymś gdzie są jakies wieksze informacje o kserokopiarkach. chodzi o ogolne informacje ( budowa kopiarki, działanie itd itd ) a nie o jakies informacje poszczegółnych kopiarek.

Bardzo prosze was o pomoc
  • REKLAMA
  • #2 2587101
    lesmir
    Poziom 18  
    Ocena: 7
    Ja miałem taki temat pracy, jak znajdę to wrzucę na forum.
  • REKLAMA
  • #3 2587161
    maniek_jaworzno
    Poziom 2  
    ojjj byłbym Ci bardzo wdzieczny... bardzo mi na tym zależy bo juz naprawde nie śpie przez tą prace :/
  • Pomocny post
    #4 2587323
    lesmir
    Poziom 18  
    Znajdziecie tu garśc informacji o sposobach powstawania obrazu w kopiarkach analogowych jak i cyfrowych oraz sposobach zabezpieczeń urządzeń pracujących w sieci, jak i inne techniki powstawania obrazu.
    Załączniki:
    • Praca scalona1-finisz.rar (1.55 MB) Musisz być zalogowany, aby pobrać ten załącznik.
  • #5 2587464
    maniek_jaworzno
    Poziom 2  
    kurde :/ jestem tu nowy i nie moge tego pobrać :(
  • #6 2587512
    kalasz20
    Poziom 26  
    Ocena: 66
    Spróbuj teraz :D
  • REKLAMA
  • #7 2587541
    lesmir
    Poziom 18  
    maniek_jaworzno napisał:
    kurde :/ jestem tu nowy i nie moge tego pobrać :(

Klikasz na download --> klikasz na link który się pojawi i wybierasz np. zapisz na pulpit, i musisz posiadac odpowiednią ilośc punktów ale widzę że masz 35 to wystarczy.
  • #8 2587775
    maniek_jaworzno
    Poziom 2  
    WOW dzieki Lesmir. juz sciaglem. nie wiem jak Ci dziekowac. bardzo mi pomogłeś. niech Ci Bóg to wynagrodzi
  • REKLAMA
  • #9 2587927
    kosmita
    VIP Zasłużony dla elektroda
    Ocena: 136
    To raczej dyskusja na dział dla początkujących. Tam to przenosze.

Podsumowanie tematu

✨ Dyskusja dotyczy poszukiwania obszernych materiałów na temat kserokopiarek, obejmujących ich budowę, działanie, historię oraz zastosowania, w celu przygotowania pracy dyplomowej. Użytkownik zgłasza problem z brakiem wystarczających informacji dostępnych w internecie. W odpowiedzi zaproponowano źródło zawierające szczegółowe informacje o metodach powstawania obrazu w kserokopiarkach analogowych i cyfrowych oraz technikach zabezpieczeń urządzeń sieciowych. Użytkownik miał trudności z pobraniem materiałów, które zostały wyjaśnione krok po kroku, w tym wymóg posiadania punktów na forum. Po udanym pobraniu materiałów użytkownik wyraził wdzięczność. Dyskusja wskazuje na potrzebę dostępu do kompleksowych danych technicznych dotyczących mechanizmów kopiowania, technologii obrazowania oraz zabezpieczeń w urządzeniach kserograficznych.
Podsumowanie wygenerowane przez AI na podstawie treści dyskusji.
REKLAMA