logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Nokia 6020 – brak sygnału po zdjęciu simlocka, nie pamiętam kodu resetującego

Henio 09 Maj 2006 22:34 1506 5
REKLAMA
  • #1 2610015
    Henio
    Poziom 17  
    Ocena: 17
    Witam serdecznie wszystkich i proszę o rade.Telefon działał dobrze , dałem do zdjęcia simlocka i po zdjęciu owszem działa ale tylko w era.Na wszystkich innych włączy się i wszystko jest poza sygnałem , gdzie ów sygnał jest zerowy i nie można się nigdzie dodzwonić.Robiłem ustawienia fabryczne ale nic to nie dało.Może trzeba jeszcze coś wpisać? może wie ktoś coś o tym.Z góry dziękuje.

Dodano po 10 [minuty]:

Aha , zapomniałem dodać że wyszukuje orange , era , plus na wyszukiwaniu automatycznym.
  • REKLAMA
  • #2 2610173
    charliecharlie
    Poziom 24  
    Ocena: 27
    nie zaszkodzi full flesh + resety

pozdro
  • REKLAMA
  • #3 2610554
    Henio
    Poziom 17  
    Nie bardzo wiem o co chodzi z tym fleszem.Reset zrobić tej noki ale w jaki sposób?Wogóle to sobie poradze sam czy dać se spokuj?
  • REKLAMA
  • #4 2610610
    charliecharlie
    Poziom 24  
    Ocena: 27
    jeśli nie masz sprzętu, to nic samemu nie poradzisz
    jak masz taką możliwość, to podejdź do gościa który robił locka, niech zrobi boxem FF + resety

pozdro
  • REKLAMA
  • #5 2610628
    Henio
    Poziom 17  
    Ok, dziś podjade i dam znać jak poszło , dzięki za odpowiedż.A jest możliwe że kolega mógł go uszkodzić powiedzmy przez nie umiejętne zciągnięcie simlocka?
  • #6 2610703
    Left
    Poziom 18  
    Ocena: 1
    Powiedzmy, ze mogło ale nie ma czegoś takiego jak nieumiejętne ściągnięcie simlocka z tego modelu.
    Ogólnie nokię ciężko uszkodzić programowo... No może oprócz kilku modeli :)

Pozfdrawiam
REKLAMA