logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Wymiana radia Audi Chorus na CD w Audi A4 '97 - co wybrać?

Jony43 16 Maj 2006 19:46 8502 5
REKLAMA
  • #1 2632127
    Jony43
    Poziom 1  
    Witam posiadam Audi A4 z 1997 i radiem audi chorus kaseciak z potencjometrem na środku bez przycisku mode i jak wiadomo kasety to już przeżytek wiec chciełem coś na CD no i właśnie co mi radzicie co było by lepiej czy orginalne radio od Audi na CD czy zwykłe i z jakimi komplikacjjami się to wiąże jażeli jest ktoś na forum z okolic Krakowa co się takimi sprawami tródni i może mi w tym pomóc i za jaką cenę to proszę o kontakt.
    Co mi radzicie piszcie.
    Pozdrawiam
  • REKLAMA
  • #2 2709096
    Robert54
    Poziom 11  
    Ocena: 2
    wloz jakies firmowe radyjko sony czy cos podobnego zaslepki kupisz na allegro sa po 19 zl wsadzasz dwie zaslepki po bokach i kazdr radyjko wchodzi jak oryginal
  • REKLAMA
  • #3 2711305
    @Mike@
    Poziom 15  
    Ocena: 31
    Ja wrzuciłem Audi Navigation Plus , fakt ze wyszło ok 1000zł ale warto było , z czasem dokupiłem interfejs oraz DVD - musiałem poprzeragiac konsolę ale nie żałuję teraz tego

Dodano po 1 [minuty]:

zaslepki na Allegro sa po 20zł - wtedy każde radyjko wchodzi
  • REKLAMA
  • #4 2712078
    maxmax77
    Poziom 23  
    Ocena: 66
    witam co do innego radyjka to troszke musisz przerobić żeby to ładnie zagrało bo audi tył ma aktywny a zwjść RCA ładnie tego nie wysterujesz. rozwiązań jest wiele ile masz na to kasy o szczegółach zapraszam na prv
  • REKLAMA
  • #5 2712573
    Konto nie istnieje
    Konto nie istnieje  
  • #6 2716267
    djlj24
    Spec od car audio
    Ocena: 1323
    Jeżeli radio ma mocną końcówkę mocy a w Audi nie miałeś systemu Bose to kup sobie porządne głośniki wywal to to masz z tyłu zamontowane poprowadź dobre kable i zapomnij o kłopotach z aktywnym systemem (szczególnie jak zaczyna przerywać). Będzie najtaniej i chyba lepiej niż kombinowanie z przelotkami itp. (i zastanawianie się dlaczego mam takie przytłumione brzmienie).
REKLAMA