logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Motorola L6, SMS - tak, połączenia głosowe - nie.

Stefanek1 19 Maj 2006 09:36 1113 3
REKLAMA
  • #1 2640624
    Stefanek1
    Poziom 26  
    Ocena: 237
    Witam.
    Mam taki problem z Motką L6, można wysyłać SMSy, ale w momencie wybierania numeru traci zasięg i połączenia nie ma, a zadzwonić do niej też nie można, SMSy - przyjmuje.
    Resetowanie ustawień fabrycznych pomaga tylko na chwilę i dalej to samo.
    Telefon mam od 2 miesięcy, a ma gwarancję na 2 lata, więc chyba trzeba oddać do serwisu ??
    Czy ktoś ma, czy miał taki problem i czy idzie go rozwiązać samemu ?
  • REKLAMA
  • Pomocny post
    #2 2640628
    tino2003
    Admin grupy GSM
    Ocena: 2080
    Może być uszkodzony soft, zanieś na naprawę gwarancyjną i nic sam nie kombinuj.
    pozdr
  • REKLAMA
  • Pomocny post
    #3 2640880
    HONDAS
    Użytkownik obserwowany
    Ocena: 26
    jezeli kupiony u nas to troche dziwne taksamo zachowywal mi sie telefon za granica ale to normalne raczej poniewaz nie tylko u mnie a po wlozeniu karty zakupionej w tamtym kraju konkretnie w szwecji bylo ok i po powrocie do polski z nasza karta tez wporzadku wiec byc moze wcale nie jest uszkodzony
  • #4 2647189
    Stefanek1
    Poziom 26  
    Ocena: 237
    Telefon miał od paru dni założony sylikonowy pokrowiec.
    Rozmów jest dużo, bo darmowy promocyjny numer w Plusie, więc telefon podczas gadania, 'pocił' się, ciepła ręka, ucho, więc przypuszczam, że to było powodem zacinania się, ponieważ po wyjęciu z 'gumowca', czas zrobił swoje.
    Motorolka L6 ożyła i działa jak dawniej. więc pewnie ta wilgoć, była powodem tego nieszczęścia.
    Temat zamykam i dziękuję kolegom za pomoc.
    Pozdrawiam.
REKLAMA