logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Motorola V500 – pamięć, przesyłanie mp3, ustawianie dzwonka i logo – jak to zrobić?

PyJoO^ 20 Maj 2006 14:02 1040 7
REKLAMA
  • #1 2645038
    PyJoO^
    Poziom 11  
    1.Czy mozna dokupic pamiec tzn. chodzi mi czy jakas karte np. 64mb :)?
    2.Strasznie dlugo mi sie przesylaja mp3 :/ jedna mp3 co ma 800kb dlaczego?
    3.Jak ustawiam mp3 jako dzwonek to mi ta mp3 nie leci jak ktos dzwoni :/ dlaczego ? co trzeba ustawic ?
    4.Jak ustawic logo w tym telefonie ? jest wogole taka opcja ? bo wzucilem przez kabel logo ale nie umie go wstawic :(

Z gory dziekuje za pomoc przy wszystkim :D

Pozdrawiam
  • REKLAMA
  • #2 2645468
    dudek
    Poziom 16  
    Ocena: 7
    1. Niestety nie mozna dokupic :(
    2. tak jest normalnie, przynajmniej prez bluetooth, nie wie, prze co wgrywasz.
    3. powinno normalnie dzwonic, i mnie jak mialem taki telefon to dzialalo normalnie
    4. nie znam odpowiedzi :D
    5. pozdrawiam
  • REKLAMA
  • #3 2645550
    PyJoO^
    Poziom 11  
    dudek napisał:
    1. Niestety nie mozna dokupic :(
    2. tak jest normalnie, przynajmniej prez bluetooth, nie wie, prze co wgrywasz.
    3. powinno normalnie dzwonic, i mnie jak mialem taki telefon to dzialalo normalnie
    4. nie znam odpowiedzi :D
    5. pozdrawiam

1. :(
    2. Ja wgrywam przez kabel :/
    3.Gdzie to ustawiales ? bo ja wchodze do "Multimedia->Dźwieki->(dzwonek)->Użyj jako dzwonek i mam wlaczone wszystko na maxa a nie dzwoni :( a jak puszcze normalnie to dzwoni :D czemu tak jest :/ ?
    4.Spox :)
    5. THX i pozdro :)
  • REKLAMA
  • #5 2646643
    PyJoO^
    Poziom 11  
    P2kCommander takiego programu uzywam :D

Ale ja nie rozumie :P po co mi ten link i o co chodzi z tymi skinami :P jestem w te klocki fest ciemny :P ale jedyne co chce to zeby mi dzialaly mp3 jako dzwonki w tyn telefonie :)
  • #6 2647094
    john1234
    Poziom 21  
    Ocena: 90
    To wgrywaj dzwonki programem Mobile Phone Tools do pliku audio w telefonie i bedzie ok.Pisales o ustawieniu loga wiec myslalem ze chcesz zmienic skina .
  • REKLAMA
  • #7 2651849
    PyJoO^
    Poziom 11  
    Nie umie znalesc tego programu do V500 :( a z innych motoroli cosik nie pasuje to :( ale wgrywa to do tego folderu i nic. Mp3 widzi w menu multimedia ale w menu dzwonki nie ma tego :( ustawiam z multimedii zeby to byl moj dzwonek ale nie dzwoni :(
  • Pomocny post
    #8 2651955
    john1234
    Poziom 21  
    Ocena: 90
    http://motorevolution.prv.pl/ tutaj znajdziesz Mobile Phone tools obsuguje praktycznie wszystkie typy motoroli jak zainstalujesz wgrywaj poprzez file transfer studio do pliku audio.Musisz wejsc w menu dzwonki>szczegoly dzwonka i tam ustawic dany dzwonek.

Podsumowanie tematu

✨ W dyskusji poruszono kwestie dotyczące telefonu Motorola V500: brak możliwości rozszerzenia pamięci o kartę np. 64 MB, długi czas przesyłania plików MP3, zwłaszcza przez Bluetooth, oraz problem z ustawianiem plików MP3 jako dzwonków – mimo poprawnego dodania i ustawienia dźwięku w menu "Multimedia -> Dźwięki", dzwonek nie odtwarza się podczas połączenia. Wskazano, że do poprawnego wgrywania dzwonków i logo należy używać dedykowanego oprogramowania Mobile Phone Tools, które obsługuje pliki audio i pozwala na ich właściwe przypisanie w menu dzwonków telefonu. Zalecane jest wgrywanie plików do folderu audio za pomocą programu File Transfer Studio. Wgranie logo wymaga odpowiedniego programu, a nie tylko przesłania pliku przez kabel. Podano link do strony z Mobile Phone Tools oraz poradnik dotyczący instalacji skinów, które mogą być mylone z ustawianiem logo. Użytkownik korzystał z programu P2kCommander, który nie zapewniał pełnej funkcjonalności w tym zakresie.
Podsumowanie wygenerowane przez AI na podstawie treści dyskusji.
REKLAMA