logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Jak otworzyć plik BIN z grą pobraną przez eMule – instrukcja krok po kroku

Aneta2002_2006 20 Maj 2006 20:48 4348 5
REKLAMA
  • #1 2646361
    Aneta2002_2006
    Poziom 2  
    Ściagnełam przez emule gry dla dziecka i sa w pliku bin nie moge ich otworzyc POMOCY! napiszcie co mam zrobic po kolei DZIEKI
  • REKLAMA
  • #2 2646414
    jannaszek
    Poziom 39  
    Ocena: 671
    tewraz ściągnij daemon tools i zamontuj ten plik w jego wirtualnym napędzie ,-gra ruszy od kopa,albo program alcohol 120%,albo ultra iso i wypal płytkę
    ten temat istniał na forum wiele razy.. szukaj
  • REKLAMA
  • #3 2646447
    marek216
    Poziom 43  
    Ocena: 924
    proponuje zapozanc sie z działeniam funkcji szukaj

wpisz w wyszukiwarek :
    plikiobrazów
    .bin
    bin
    itp

"problem" wałkowany raz w tygodniu
  • REKLAMA
  • #4 2646498
    Aneta2002_2006
    Poziom 2  
    jestem tu pierwszy raz i nawet nie wiem jak sie to robi jak wypala czy cos takiego dlatego pytam i nie orientuje sie w tym co wy piszecie a nie tak jak mi pisze Marek ze mam sie zapoznac z wyszukiwarka ale bardzo dziekujeza odpowiedz
  • REKLAMA
  • #6 2646592
    Eureka 170
    Poziom 22  
    Ocena: 15
    Proszę ściągnąć Daemon Tools: http://www.megapliki.pl/plik-825-daemon-tools-4.03.html i go zainstalować. Po zainstalowaniu w prawym dolnym rogu pojawi się to, co w załączniku. Wtedy trzeba kliknąć na to prawym przyciskiem myszy, przejść do "Virtual CD\DVD-ROM" i tam przejść do "Set number of Devices" i kliknąć "1 Drive". Wtedy w Moim Komputerze pojawi się nowy "Odtwarzacz CD". Potem trzeba znowu kliknąć w tą ikonkę w prawym dolnym rogu, wcisnąć "Virtual CD\DVD-ROM", kliknąć na "Device 0: No media", i tam wybrać "Mount Image". Po wciśnięciu tej opcji wyświetli się okno, gdzie należy wybrać ten plik BIN. Po wybraniu należy przejść do Mojego komputera i tam kliknąć 2 razy lewym przyciskiem myszy na ten "nowy odtwarzacz CD". Po kliknięciu powinien pojawić się Autostart.
    Załączniki:
    • Jak otworzyć plik BIN z grą pobraną przez eMule – instrukcja krok po kroku Clipboard01.jpg (707 Bajtów) Musisz być zalogowany, aby pobrać ten załącznik.
REKLAMA