logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Gdzie kupić tani wyświetlacz do Sony Ericssona K300i? Szukam orientacyjnej ceny!

Jozi 22 Maj 2006 08:11 935 6
REKLAMA
  • #1 2650923
    Jozi
    Poziom 14  
    Ocena: 5
    Jeśli ktoś wie gdzie można kupić wyświetlacz do Sony Ericssona K300i po dobrej cenie to prosił bym o informację, mam taki telefon z rozbitym monitorkiem i szkoda mi go wyrzucić. Mile widziana orientacyjna cena!!!
    Pozdrawiam!!!
  • REKLAMA
  • REKLAMA
  • #3 2651003
    Cobra
    Poziom 26  
    Ocena: 64
    na allegro jest w czym wybierać
  • REKLAMA
  • #4 2651622
    marcin.koz2910
    Poziom 27  
    Ocena: 387
    Witam

Sprawdz na stronce producenta a jak ceny będą kolosalne to tak jak koilego Ci podpowiada na Allegro jest w czym wybierać.

Dodano po 45 [sekundy]:

Witam

Sprawdz na stronce producenta a jak ceny będą kolosalne to tak jak kolega Ci podpowiada na Allegro jest w czym wybierać.
  • #5 2651708
    komismaja
    VIP Zasłużony dla elektroda
    Ocena: 25
    odezwij sie na gadu
    mam oryginała to moge sprzedac jednego :)
  • REKLAMA
  • #6 2657563
    Jozi
    Poziom 14  
    komismaja napisał:
    odezwij sie na gadu
    mam oryginała to moge sprzedac jednego :)

Odezwę się jak tylko znajomy zgodzi się go robić!!!
    Dzięki!!!
  • #7 2852913
    Jozi
    Poziom 14  
    Sorki ale nie będe go naprawiał gdyż klient uznał za nieoppłacalne - wcale się nie dziwię sądząc po cenach.

Podsumowanie tematu

✨ Poszukując taniego wyświetlacza do telefonu Sony Ericsson K300i, użytkownicy polecają sprawdzenie ofert na platformach aukcyjnych takich jak Allegro oraz aukcja.onet.pl, gdzie ceny oscylują około 80-90 zł. Można również rozważyć kontakt z osobami posiadającymi oryginalne części do sprzedaży. Zaleca się także weryfikację cen u producenta, jednak często są one znacznie wyższe. Ostatecznie, ze względu na koszty naprawy, niektórzy uznali wymianę wyświetlacza za nieopłacalną.
Wygenerowane przez model językowy.
REKLAMA