endriu.kom napisał: xpac!!!...naucz się czytać uważnie czyjeś posty.Wyrażnie napisałem,że JEŚLI WSZYSTKO DOBRZE PODŁĄCZYŁ I NIE POPEŁNIŁ ŻADNEGO BŁĘDU!!!!!!!!!!!!!!.Nic nie zakładaŁem z góry!
PS. zresztą gdybyś śledził posty bamarka od początku to byś był w temacie

heh a poco te wykrzykniki, gdybys tez uwaznie czytal to bys zwrocil owage na to
bamarek napisał: a po chwili komunikat że wystąpił błąd aplikacji i zostanie zamknięta
w normalnym wypadku nie powinien sie pojawic taki komunikat tylko program sam powinien sie zamknac bez rzadnych komunikatow
ps.: @enduriu.kom a jeszcze przytocze Ci odpowiedz z innego forum gdzie
@bamarek zadal to samo pytanie:
1. "jesli nie mozesz odczytac id code procesora to przyczyn moze byc kilka , czerwony kabelek na tasmie od jtaga do pinu 1 na plycie w tunerze , w biosie komputera port rownolegly parallel port na ecp. w Jtag w1 mozesz ustawiac zgodnosc z win98/win me ,wtedy nie powinno byc bledu"
2."Jeszcze jest kwestia zasilania niektóre Jtagi go potrzebują sam miałem takie ale szybko padały"
3."Wgrać jtagiem gdy tuner wchodzi samoczynnie w DL10"
4."Miałem podobny problem w 1630.
Rozwiązanie było banalnie proste smile.gif po prostu wystarczyło we włączonym tunerze przycisnąć któryś przycisk ( np. ten od przełączania programów )."
...i tam nikt nie powiedzial ze jest uszkodzony procesor, wiec nastepnym razem zachowaj takie uwagi dla siebie, ja przynajmnie staram sie mu pomoc a nie odrazu straszyc ze procek jest uszkodzony, pozdro