przykro mi
ja mam innego ferdka i na mojm wszystko simiga ,jedyna moja rada to taka abys sledzil oba tematy, bo teraz widzialem ze tam tez sa ludziska ktorym nie chula dokladnie na tym samym modelu co twoj, morze ktos znajdzie jakies rozwiazanie
Zmienia się programem AUC_HEdit , ale nie zmieniałbym z byle jakiego softu póki ktoś jeszcze tego nie potwierdzi , ja pierwszy raz słyszę aby z każdego fergusona pasował soft do 5018 plus .pozdr
✨ Dostępny jest soft do modelu Ferguson 5018 CI Plus, który można pobrać z forum Vipersat. Po wgraniu oprogramowania i kluczy na prov 501 pojawiają się problemy z działaniem. Użytkownicy sugerują śledzenie tematów na forum, ponieważ inni również mają trudności z tym modelem. Do tunera Ferguson 5018 CI Plus pasują wszystkie softy do Fergusonów pod warunkiem zmiany nagłówka. Zmiana nagłówka odbywa się za pomocą programu AUC_HEdit, jednak zaleca się ostrożność i potwierdzenie kompatybilności przed użyciem oprogramowania przeznaczonego dla innych modeli Ferguson. Wygenerowane przez model językowy.